Meghan Markle și prințul Harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc de botezul fiicei lor / Getty Images

Cum au fost ”taxați” Meghan Markle și prințul Harry pentru declarațiile controversate făcute privind familia regală

Declarațiile controversate făcute de prințul Harry și de soția lui, Meghan Markle, despre rudele lor nu au rămas ”netaxate” de regina Elisabeta a II-a, care nu i-a menționat deloc în discursul ținut în ziua de Crăciun.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, i-a adus un omagiu soțului ei, prințul Philip, în primul discurs ținut după moartea acestuia. În cadrul acestuia, însă, ea nu i-a menționat pe prințul Harry și pe Meghan Markle, însă i-a felicitat pe prințul Charles și pe soția lui, Camilla, precum și pe Kate Middleton, soția lui William, pentru lupta pe care o duc pentru a stopa schimbările climatice.

Primul Crăciun fără prințul Philip, după 73 de ani de mariaj. Ce omagiu îi va aduce regina Elisabeta a II-a regretatului ei soț

De asemenea, ea nu l-a menționat în discurs nici pe prințul Andrew, cel de-al doilea fiu al reginei, care s-a retras din viața publică în 2019, pe fondul controverselor privind legăturile sale cu Jeffrey Epstein, un fost afacerist care s-a sinucis după gratii după ce a fost implicat în numeroase scandaluri de abuzuri sexuale și pedofilie.

Regina Elisabeta, omagiu pentru soțul ei

În cadrul discursului, regina Elisabeta a II-a a purtat o broșă cu crizantemă din safir, pe care a a avut-o și în luna de miere cu prințul Philip în 1947 pentru a ilustra importanța căsătoriei sale de lungă durată cu Philip.

Totodată, ea a făcut declarații emoționante, acesta fiind primul Crăciun fără soțul ei.

„Crăciunul poate fi dificil pentru cei care au pierdut pe cineva iubit. Anul acesta, în mod deosebit, înțeleg de ce”, a spus regina într-un mesaj personal, potrivit BBC.

Ea l-a descris pe prințul Philip ca „iubitul” ei și a adăugat că i-a simțit prezența pe perioada sărbătorilor.

„Sclipirea aceea poznașă și întrebătoare era la fel de luminoasă la final ca atunci când l-am văut prima dată.”

„Dar, bineînțeles, viața înseamnă și despărțiri definitive, la fel cum înseamnă și prime întlâniri.”

„Și, oricât de tare ne e dor de el, mie și familiei mele, știu că și-ar dori să ne bucurăm de Crăciun”, a mai spus regina, amintindu-și de „capacitatea lui de a găsi ceva amuzant în orice situație”.

„Eu și familia mea, chiar dacă ne va lipsi un râs familiar în acest an, ne vom bucura de Crăciun.”, a mai spus ea.

Meghan Markle și Harry au făcut publică prima poză cu Lilibet

Harry, Meghan, Archie și Lilibet au oferit imaginea familiei perfecte. Fericiți să fie în această formulă extinsă de patru, aceștia s-au lăsat pe mâna fotografului profesionist Alexi Lubomirski, care a surprins un instantaneu de mare efect. Îmbrăcați în blugi, desculți (cu excepția lui Meghan), relaxați și zâmbitori, ducii de Sussex își țin copiii aproape, în timp ce par mai preocupați să-i distreze pe aceștia decât să privească obiectivul camerei foto.

Fotograful ales de Harry și Meghan să le facă poza specială, pe care o vor avea mereu ca amintire, a împărtășit imaginea pe contul lui de Instagram, alături de un mesaj în care recunoaște cât este de norocos pentru că a fost ales pentru această misiune. Lubomirski nu este la primul proiect alături de duci. Pentru a realiza cadrul perfect, cu toții au colaborat în alegerea unui spațiu în care să se simtă cel mai confortabil și este, cel mai probabil, chiar pragul casei din California a familiei. 

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit ce cadou i-a dăruit regina Elisabeta a II-a fiului său: ”S-a bucurat foarte mult!”

"Acesta este unul dintre acele proiecte rare și speciale în care un om are norocul să fie implicat. Să am șansa de a continua povestea acestei familii, pe care prima dată am avut șansa de a o fotografia la logodnă, apoi în ziua nunții și în postura de cuplu căsătorit, să văd dragostea lor înflorind în acești doi copii frumoși a fost o onoare", a scris Alexi Lubomirski.

Lilibet Diana a venit pe lume în 4 iunie 2021, în timp ce fratele ei mai mare, Archie, are deja doi ani și jumătate. Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți din mai 2018. 

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry 

Harry a vorbit despre prințul Charles și prințul William - care sunt primul și al doilea la rând la tron ​​- și pozițiile lor în familia regală în timpul interviului său Oprah din martie.

 

"Tatăl meu și fratele meu sunt prinși în capcană. Nu pot pleca. Și am o compasiune imensă pentru asta", a spus Harry despre faptul  sunt obligați  preia locul la tron.

De asemenea, ducele și ducesa de Sussex au acuzat mai mulți membrii ai familiei regale, fără a da nume, de comentarii rasiste, spunându-i lui Oprah că au existat „îngrijorări și conversații” despre cât de închisă va fi pielea lui Archie înainte ca acesta să se nască.

Citeşte şi: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Cel care a răspuns primul la acuzațiile aduse de cei doi, a fost prințul William, spunând reporterilor în 11 martie că „nu suntem o familie rasistă”. Iar conform unui prieten al lui Meghan și Harry, conversațiile dintre prințul Harry, William și tatăl lor "nu au fost deloc productive" după interviul șocant.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri