2018 Beating The Odds Summit
Actualitate

Michelle Obama a vorbit despre depresie/ Getty Images

Michelle Obama, mărturisiri despre cum a înfruntat depresia: ”Nimeni nu trăiește în euforie, n-ai cum să te simți minunat tot timpul!”

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, a vorbit despre momentele dificile pe care le-a trăit în timpul pandemiei de coronavirus, când s-a confruntat cu anxietate și cu depresie.

În cadrul emisiunii ”The Late Show with Stephen Colbert”, ea a dezvăluit cum a reușit să depășească momentele dificile. Astfel, fosta primă doamnă a SUA a recunoscut că s-a confruntat cu depresie de nivel redus.

Citește și: Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

”Depresia face parte din viață.”, a răspuns Michelle Obama, care a continuat: ”Nimeni nu trăieşte în euforie. Şi cred că este important ca tinerii să ştie acest lucru. Nu, nu vă veţi simţi minunat tot timpul. Sunt momente din viaţa noastră, în special în toiul unei pandemii şi a tulburărilor rasiale, când vă veţi resimţi, aşa că acordaţi-vă o pauză”, a mai adăugat ea.

De asemenea, ea a mărturisit că atunci când se confruntă cu anxietate sau depresie alege să se retragă și să facă lucrurile care îi aduc bucurie.

”Mă retrag. Mă înconjur de lucruri care mă fac să simt bine: familie, prieteni, plimbări, mişcare. Aşadar, când vorbesc cu copiii mei despre acest lucru, încerc să-i îndemn să înţeleagă că văile sunt temporare, la fel şi culmile”, a explicat Michelle Obama adăugând despre copiii săi că ”trebuie să fie pregătiţi să se descurce” atât cu stările pozitive, cât şi cu cele negative.

Citește și: Actrita care o va juca pe Michelle Obama intr-un serial despre Primele Doamne ale Americii

Nu este pentru prima dată când Michelle Obama a vorbit despre depresie. În august 2020, în cadrul emisiunii ”The Michelle Obama Podcast” de pe Spotify, a vorbit despre modul în care starea ei emoţională a fost afectată de pandemie şi tulburările rasiale din Statele Unite, în special evenimentele care au avut loc ca răspuns la moartea lui George Floyd.

Mă trezesc în miez de noapte pentru că îmi fac griji în legătură cu ceva sau simt o greutate”, a spus fosta primă doamnă în emisiunea sa, anul trecut. ”Încerc să mă antrenez, deşi au existat perioade pe parcursul acestei carantine când nu am putut să fac nimic”, a mărturisit ea anul trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri