Mircea Radu
Divertisment

Mircea Radu / Facebook

Mircea Radu, imagine rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 20 de ani. Fanii au reacționat: „Foarte drăguță”

Mircea Radu a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani, când a ales să-și trăiască viața discret. Acum, însă, după ce a „bifat” o vacanță în Grecia, acesta a făcut publice imagini inedite cu soția lui.

Mircea Radu și soția lui, Raluca, sunt căsătoriți din 2013, însă de-a lungul timpului au ales să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor.

Citește și: Cine este Elena Tănase, tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată, e cochetă și îi place discreția

Acum, însă, Mircea Radu a făcut publică o fotografie cu partenera lui, iar prietenii virtuali s-au arătat extrem de bucuroși.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Doamna și Vagabondul”, a scris Mircea Radu în dreptul fotografiei în care apare alături de femeia pe care o iubește de mai bine de zece ani, cea care i-a dăruit și doi copii.

Mă bucur că o cunoaștem și pe frumoasa ta doamnă, că pe vagabond îl cunoaștem de mult. Seara frumoasă vă doresc și mai scoate-o și pe doamna ta în lume, Mircea dragă”, „Sunteți absolut adorabili! Vacanță faină! Îmi amintesc cu mare drag filmul de desene animate Doamna și vagabondul. A fost o încântare, așa cum sunteți și voi!”, „Foarte drăguță soția, exact ce merita Mircea! Să fiți sănătoși, fericiți și împreună până la sfârșitul zilelor!”, Sunteți foarte frumoși împreună!”, „Cât de frumoasă este doamna!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Andreea Marin, declarație în versuri de ziua iubitului: “La mulți ani, ecoul meu”. E topită după diplomatul pe care-l iubește de 6 ani

Cu ce se ocupă Raluca, soția lui Mircea Radu

Mircea Radu și partenera lui, Raluca, s-au căsătorit în 2013, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în comuna Ștefănești, județul Botoșani.

Aceștia sunt părinții a doi copii, un băiat și o fetiță, iar aparițiile lor la evenimente sunt extrem de rare.

În ceea ce privește ocupația Ralucăi, ei bine, aceasta este medic oncolog și este cu 20 de ani mai tânără decât celebrul prezentator TV, potrivit Libertatea.ro.

De câțiva ani, cei doi trăiesc la Piatra Neamț, Mircea Radu fiind extrem de încântat de viața pe care o duce acolo.

„E prea mult spus grădinar priceput. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu”,declara Mircea Radu pentru Impact.ro.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri