State Funeral of Queen Elizabeth II, London, UK - 19 Sep 2022
Actualitate

Regina consoartă Camilla, Catherine prințesa de Wales, prințul George și prințesa Charlotte. Profimedia

Momentul emoționant când Kate Middleton își consolează copiii la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente din lume, participând mii de oameni la funeralii. Printre aceștia s-au aflat, desigur, și membrii familiei regale, inclusiv strănepoții suveranei, prințul George și prințesa Charlotte. 

Cei doi copiii ai prințului William și ai lui Kate Middleton s-au comportat exemplar și au dat dovadă de maturitate la tristul eveniment, însă au fost vizibil afectați de moartea străbunicii lor, iar în imaginile surprinse din timpul înmormântării, prințesa de Wales este văzută cum își consolează copiii. Imaginile au emoționat o lume întreagă, mai ales că mulți au considerat că George și Charlotte au o vârstă prea fragedă pentru a lua parte la un astfel de eveniment.

În timpul slujbei de la Westminster Abbey, prințul George și prințesa Charlotte au fost așezați în primul rând, alături de părinții lor, pentru a-și lua un ultim rămas bun de la Regina Elisabeta. Kate Middleton s-a asigurat că cei doi copii ai ei sunt bine și i-a mângâiat pe tot parcursul slujbei. 

Citește și: „Trebuie să faci o plecăciune”. Momentul viral când prințesa Charlotte îl atenționează pe prințul George cu privire la protocolul regal

Prințul George și prințesa Charlotte au luat parte la procesiune în aceeași mașină cu Camilla, regina consoartă, și mama lor, Kate Middleton. Prințul și prințesa de Wales s-au gândit mult dacă să-i ia pe cei doi copii ai lor la înmormântare, însă acum, imaginile au demonstrat că nu au regretat nicio secundă. 

Prințesa Charlotte, care era emoționată, a fost mângâiată de mama ei atunci când au intrat în biserică. Kate a fost văzută punând o mână pe umărul fiicei sale, atunci când acestea au ieșit din mașină și se apropiau de liderii mondiali ajunși la Westminster Abbey. 

De asemenea, un alt aspect care a fost observat de fanii regali, a fost faptul că, atunci când William și Kate au intrat în Westminster Abbey, aceștia nu au mers în fața copiilor lor, așa cum cere protocolul, ci în dreptul lor, oferindu-le suport și sprijin pe tot parcursul ceremoniei. 

Citește și: Motivul pentru care prințul George a purtat un costum albastru la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul George, obosit și emoționat, a fost văzut ștergându-și ochii în timpul ceremoniei, iar mama sa, Kate Middleton, l-a mângâiat ușor și a fost surprinsă întrebând dacă este totul în regulă, asigurându-se astfel că ambii ei copii sunt bine. 

Nu doar prințul William și Kate au avut grijă ca cei mici să fie bine. Și prințul Harry a fost văzut uitându-se la prințesa Charlotte și asigurându-se cu privirea că aceasta este bine. De asemenea, la sfârșitul ceremoniei de la Westminster Abbey, Charlotte și-a aruncat o privire în spate, acolo unde se afla Meghan Markle, iar fosta actriță i-a zâmbit în semn că se află lângă ea și totul este în regulă.  

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri