Monica Tatoiu, despre Irinel Columbeanu
Actualitate

Monica Tatoiu, despre Irinel Columbeanu / Credit foto: Facebook

Monica Tatoiu, despre Irinel Columbeanu, rămas fără avere și ajuns la azil: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii lui!”

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns la azil și se confruntă cu probleme financiare după ce și-a pierdut averea nu a impresionat-o deloc pe Monica Tatoiu, care a susținut că oamenii ar trebui să-și îndrepte atenția spre alte situații.

Irinel Columbeanu a stârnit numeroase comentarii în ultima perioadă, după ce s-a aflat că a ajuns la azil, iar unii dintre apropiații săi i-au venit în ajutor cu banii. Gigi Becali s-a numărat printre persoanele care au refuzat să-l ajute pe fostul om de afaceri și nici Monica Tatoiu nu a fost impresionată.

Citește și: Gigi Becali reacționează după ce s-a spus că i-ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu: "Unde sunt toți banii lui?"

„Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn. Din păcate, așa e populația, nu are educație financiară suficient, nu are educația trăirii pe mâine. Ce zice românul? Lasă că o fi cumva… Lasă, maică, mă urc eu beat la volan, ce se poate întâmpla? Lasă, maică, mai bem o palincă. Așa se ajunge la sapă!”, a declarat Monica Tatoiu pentru fanatik.ro.

De asemenea, femeia de afaceri a susținut că Irinel Columbeanu a moștenit toată averea de la tatăl lui.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

„Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii. Banii nu i-a ținut Columbeanu, au fost și pe afară, în străinătate (n. red.: face aluzia la epoleții și cercurile în care s-ar fi învârtit tatăl lui Irinel), înțelegi ce spun”, a mai zis Monica Tatoiu, după care și-a continuat revolta, făcând niște previziuni sumbre; „Discutăm în 2025, o să vedeți atunci ce ne va aștepta. Românii trăiesc iresponsabil, pe datorie. Tâmpiții fac umbră pământului degeaba… Trăim de azi mâine pe datorie, ce spune românul? De ce să mă duc să muncesc pe 2.000 de lei, mai bine stau și primesc de colo, de colo. Toată generația asta, milenialii, dar și generația Z… Toată generație e de iresponsabili, că nimeni nu se întreabă, de unde vin banii, măi?”,  a mai spus ea pentru sursa citată mai sus, potrivit Libertatea. 

Citește și: Gigi Becali reacționează după ce s-a spus că i-ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu: "Unde sunt toți banii lui?"

Cine i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au trăit o frumoasă poveste de dragoste în perioada 1986 - 1996, care ulterior s-a transformat într-o prietenie solidă. După ce Irinel a trecut printr-un moment dificil, fiind executat silit și pierzând vila din Izvorani, creatoarea de modă s-a oferit să-i acopere cheltuielile de închiriere pentru apartamentul în care locuia.

După ce a fost nevoit să se despartă de vila sa din Izvorani, Irinel Columbeanu a locuit într-un apartament cu două camere, amplasat într-un complex rezidențial. Romanița Iovan l-ar fi susținut financiar, achitându-i chiria lunară, însă afaceristul afirmă că această susținere s-a oprit odată cu internarea sa în azil. Cu o pensie de stat de aproximativ 2000 de lei și o poprire de 600 de lei, fostul milionar se confruntă cu dificultăți financiare.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Acum, Irinel Columbeanu își dorește să recupereze vila din Izvorani, care a fost distrusă de un incendiu în 2020. Conform declarațiilor milionarului, o avocată cu care a colaborat în trecut deține proprietatea, deși până acum se credea că aceasta aparținea băncii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri