printul philip
Actualitate

Motivul morții prințului Philip a fost dezvăluit. Ce scrie în certificatul de deces

Motivul morții printului Philip a fost dezvăluit și, așa cum era de așteptat, membrul familiei regale britanice a murit de bătrânețe.

Acesta s-a stins din viață la impresionanta vârstă de 99 de ani, iar o lună mai tărziu, certificatul de deces, emis de Sir Huw Thomas, indică faptul prințul Philip a avut o moarte liniștită, cauzată de bătrânețe. Termenul "de bătrânețe" este acceptat dacă pacientul are peste 80 de ani și dacă medicul l-a îngrijit personal pentru o perioadă lungă de timp, observând un declin treptat.

Conform The Daily Telegraph, nu a existat nicio altă boală sau un tip de rană identificabilă care să fi contribuit la deces, inclusiv afecțiunea cardiacă care l-a obligat să fie supus unei proceduri chirurgicale cu doar câteva săptămâni înainte de a muri.

Citeşte şi: De ce nu l-a însoțit Meghan Markle pe prințul Harry la concertul caritabil "Vax Live" din Los Angeles pentru a promova vaccinarea

Moartea ducelui a fost înregistrată la Royal Borough of Windsor și Maidenhead de către secretarul său privat, Archie Miller-Bakewell, la 13 aprilie, la patru zile după ce a decedat. Certificatul recunoaște moștenirea grecească a ducelui, precum și propriului său nume de familie, Mountbatten, despre care se spune că a luptat pentru ca familia regală să îl folosească.

Philip Mountbatten

Acesta enumeră numele complet al ducelui astfel: „Alteța Sa Regală, Prințul Philip, ducele de Edinburgh, cunoscut anterior ca prințul Philippos al Greciei și Danemarca, cunoscut anterior ca Philip Mountbatten”. De asemenea, certificatul enumeră ocupația sa ca „ofițer naval”, o carieră de succes de care era extrem de mândru, precum și titlul de „prinț al Regatului Unit”.

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a murit

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a stins din viață la câteva săptămâni de când a fost externat din spital. Prințul avea 99 de ani, iar la începutul anului a fost spitalizat câteva săptămâni.

Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp, printr-un comunicat de presă emis de Palat.

Citeşte şi: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

„Cu mare tristeţe, Majestatea Sa Regina a anunţat decesul iubitului ei soţ, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, duce de Edinburgh”.

„Alteţa Sa Regală a murit liniştit în această dimineaţă la Castelul Windsor”, se arată în comunicatul de presă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri