The Duke And Duchess Of Sussex Visit New Zealand - Day 1
Divertisment

Photo by Rosa Woods - Pool/Getty Images

De ce nu l-a însoțit Meghan Markle pe prințul Harry la concertul caritabil "Vax Live" din Los Angeles pentru a promova vaccinarea

Prințul Harry s-a numărat printre personalitățile care au acceptat provocarea de a lua parte la un concert caritabil organizat în Los Angeles, pentru a promova la nivel mondial vaccinarea împotriva Covid-19, însă soția lui, Meghan Markle, a lipsit de la eveniment.

Selena Gomez, Jennifer Lopez, Brian Johnson sunt câteva dintre vedetele care au luat parte la concertul caritabil "Vax Live: A Concert To Reunite The World", în încercarea de a promova vaccinarea contra Covid-19.

Citește și: Biograful prințesei Diana nu întrevede o împăcare curândă între prințul Harry și William. Ce crede acesta despre relația dintre cei doi

De asemenea, printre aceștia s-a numărat și prințul Harry, care a fost prezent la eveniment singur.

"În această seară, suntem solidari cu milioane de familii din India care luptă contra unui al doilea val devastator", a declarat prinţul Harry, primit cu ovaţii.

"Virusul nu respectă frontiere şi accesul la vaccin nu poate fi determinat de geografie", a adăugat prinţul, care şi-a făcut prima apariţie publică la un eveniment public major în California de la mutarea sa în SUA împreună cu soţia Meghan Markle, absentă de la concert.

Motivul pentru care fosta actriță americană a lipsit a fost același ca și la funeraliile prințului Philip, și anume faptul că este însărcinată în ultimul trimestru.

Prințul Harry regretă interviul pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey. Ce spune un apropiat: ”Acționează în funcție de emoții, a fost rănit!”

Potrivit Elle.com, Meghan Markle, care este însărcinată cu al doilea copil, a lipsit de la eveniment pentru a nu se expune în niciun fel în această perioadă, când pandemia de coronavirus nu s-a încheiat. Chiar dacă toți participanții la eveniment au fost testați înainte, iar unii dintre ei sunt chiar vaccinați, Meghan a ales să rămână acasă.

Meghan Markle și prințul Harry nu au dezvăluit dacă s-au vaccinat

Deocamdată, Meghan Markle și prințul Harry nu au dezvăluit dacă s-au vaccinat sau nu. Cel mai probabil, însă, acest lucru nu s-a întâmplat ori ei nu au primit ambele doze, întrucât au devenit eligibili pentru a se vaccina în California, SUA, abia pe 15 aprilie, iar între prima și a doua doză sunt necesare între 17-25 de zile, pentru Pfizer și între 24-32, pentru Moderna. În plus, pentru a dezvolta anticorpii sunt necesare alte două săptămâni de la administrarea dozei doi.

Citeşte şi: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

De asemenea, cei doi nu au dezvăluit data exactă a nașterii celui de-al doilea copil. La început, ei au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe în vara acestui an, iar surse citate de Page Six au dezvăluit că ducesa de Sussex va naște la finalul lunii mai.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri