Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry / Profimedia Images

Motivul pentru care Meghan Markle nu l-a însoțit pe prințul Harry la Castelul Balmoral, unde s-a stins din viață regina Elisabeta

Meghan Markle nu l-a însoțit pe soțul ei, pe prințul Harry, la Castelul Balmoral, acolo unde regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Potrivit unei jurnaliste, însă, se pare că ducesa de Sussex nu a fost invitată.

Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta, a ajuns la scurt timp după ce medicii au pronunțat decesul acesteia. El a ajuns, însă, singur, după ce a călătorit de la Londra. În timp ce mulți s-au întrebat care a fost motivul pentru care soția lui nu l-a însoțit în aceste clipe dificile, Katie Nicholl, jurnalistă apropiată de familia regală, a explicat că aceasta n-ar fi fost invitată.

Citește și: Ultimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a în viață.Detaliul care a stârnit îngrijorare, dar pe care toți l-au pus pe seama vârstei

”Este de înțeles că familia și-a dorit ca prințul Harry să fie acolo, chiar dacă a fost greu ca el să ajungă la Castelul Balmoral în timp util pentru a-și vedea bunica.”, a declarat Nicholl pentru ET, continuând: ”Dar Meghan, ducesa de Sussex, nu a fost, din câte înțelegem noi, ea n-a fost invitată. Va merge la Balmoral cu altă ocazie. Consider, însă, că este foarte important că prințul Harry a acceptat să călătorească la Balmoral fără soția sa.”, a mai spus ea.

Prințul Harry a venit fără Meghan Markle la Castelul Balmoral
Prințul Harry a venit fără Meghan Markle la Castelul Balmoral / Profimedia Images

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani. Suverana britanică s-a stins în Scoția. Ce urmează până la înmormântare

Prințul Harry și Meghan Markle, omagiu  adus  reginei Elisabeta

Totodată, la scurt timp după ce regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, ducii de Sussex au transformat website-ul fundației Archewell într-o pagină neagră, pe care au scris: ”În memoria Majestății sale Regina Elisabeta a II-a. 1926-2022.”

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Întreaga planetă este în doliu, după ce regina Elisabeta a II-a a murit! Suverana Marii Britanii avea 96 de ani, iar starea ei de sănătate se degradase în ultimele luni. La ultima ei ieșire publică, în 6 septembrie, când a întâmpinat-o pe Liz Truss, noul premier britanic, la Balmoral, imaginile au arătat-o mai fragilă ca oricând. Aceasta s-a stins din viață în Scoția.

regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a murit în Scoția, la 96 de ani, înconjurată de familie / Foto: Royal Family Facebook

Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh britanic, devenind iubită și respectată și dincolo de granițe. Aceasta a declarat iubire și credință veșnică monarhiei, motiv pentru care a spus întotdeauna că va domni până la moarte, așa cum s-a și întâmplat.

Citește și: De ce nu i-a plăcut niciodată reginei Elisabeta a II-a să locuiască în Palatul Buckingham. Un fost angajat a făcut dezvăluiri

"Regina a murit în liniște la Balmoral în această după-amiază. Regele și regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce la Londra mâine. Joi, 8 septembrie", a apărut imediat și pe site-ul oficial al Casei Regale, care a îmbrăcat haine de doliu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri