printul harry
Actualitate

Prințul Harry / Foto: Profimedia

Motivul pentru care prințul Harry nu este nerăbdător să participe la încoronarea regelui Charles. E ținut la distanță de familia regală

Prințul Harry va participa singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles, pe care nu o așteaptă cu nerăbdare, deoarece are emoții mari, potrivit unei surse citate de jurnaliștii Us Weekly.

Potrivit sursei respective, Harry are emoții pentru că nu știe cum va fi primit de rudele sale după ce a lansat cartea de memorii „Spare”, în cadrul căreia a făcut numeroase dezvăluiri.

Citește și: Cum vor sărbători prințul Harry și Meghan Markle ziua lui Archie. Puștiul împlinește patru ani în ziua încoronării lui Charles

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

„Cred că e foarte agitat, nu știe cum va fi primit de familie, cum va reacționa și cred că este foarte clar că va petrece foarte puțin timp în Londra”, a declarat Nick Bullen, redactor șef al True Royalty TV.

„Deja a menționat că vrea să se întoarcă repede în SUA pentru a fi alături de Archie, care își sărbătorește ziua de naștere”, a mai precizat Nick, potrivit Us Magazine.

Citește și: Regele Charles, un nou gest de pace față de prințul Harry și Meghan Markle. Ce a făcut cu doar câteva săptămâni înainte de încoronare

Prințul Harry este ținut la distanță de familia regală

Prințul Harry, descris drept moștenitorul „de rezervă” al tronului britanic, va sta cu zece rânduri în spatele celorlalți membri ai familie sale, potrivit lui Paul Burrell, fost majordom regal.

Acesta a susținut că este puțin probabil ca ducele de Sussex să se împace cu tatăl și fratele său. Mai mult de atât, el a precizat că este posibil să nu aibă timp nici măcar să discute cu vreunul dintre ei.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit că a cerut să vadă poze de la accidentul în care a murit mama lui: ”Căutam dovezi!”

„Mi-e teamă că nu există nicio șansă de reconciliere prea curând. Cred că va avea parte de o primire foarte glacială din partea familiei Windsor”, a spus fostul majordom regal, citat de nypost.com.

Burrell a declarat anterior că Prințul Harry merge la încoronarea regelui doar pentru „a face act de prezență”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri