Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

Cum vor sărbători prințul Harry și Meghan Markle ziua lui Archie. Puștiul împlinește patru ani în ziua încoronării lui Charles

Încoronarea Regelui Charles nu este singurul eveniment regal care are loc pe data de 6 mai. Prințul Archie, fiul cel mare al prințului Harry și al lui Meghan Markle împlinește patru ani, iar ducii de Sussex vor face tot posibilul ca puștiul să aibă parte de cea mai frumoasă aniversare, chiar dacă tatăl lui va fi alături de familia regală în Marea Britanie. 

Archie nu va fi prezent în Westminster Abbey pentru a lua parte la încoronarea bunicului său și a reginei Camilla. Acesta va rămâne la casa din Montecito, California, împreună cu sora lui, prințesa Lilibet, și mama lor, Meghan Markle, care a decis să refuze invitația la încoronare. 

Citește și: Prințul Harry, criticat dur de o jurnalistă. Motivul pentru care ar fi acceptat să vină la ceremonia de încoronare a regelui Charles

În timp ce toată lumea va urmări cu sufletul la gură încoronarea lui Charles, în Statele Unite lucrurile vor sta diferit, căci Archie va fi în centrul atenției de ziua de naștere, bucurându-se de o petrecere cu prietenii apropiați. Mai mult, evenimentul lui Archie ar putea chiar să eclipseze încoronarea bunicului său, asta pentru că ducii de Sussex sunt pe cale să facă un gest care să-i readucă în atenția publicului. 

Așa cum au făcut în fiecare an și cum se așteaptă de la orice familie regală, atunci când unul din copiii regali își serbează aniversarea, se publică un portret de familie. 

„Este incredibil de meschin, dar ducii de Sussex, care nu mai au parte de platforma lor regală, par să savureze orice oportunitate în care eclipsează evenimentele familiei regale”, a declarat Lee Cohen, un editor regal, pentru Express.co.uk. 

Citește și: Regele Charles, un nou gest de pace față de prințul Harry și Meghan Markle. Ce a făcut cu doar câteva săptămâni înainte de încoronare

Prințul Harry va ajunge la ceremonia de încoronare abia la ora 11 dimineață, apoi urmează să se întoarcă în SUA cu un zbor comercial pentru a ajunge la timp pentru a fi alături de fiul său în ziua în care acesta împlinește patru ani. 

Un apropiat al ducilor a declarat pentru presa internațională că mama lui Meghan, Doria Ragland, va lua cu siguranță parte la petrecerea lui Archie, iar pe lângă familie, micuțul va avea și câțiva invitați celebri, precum Oprah Winfrey, Serena Williams și prezentatoarea Ellen DeGeneres. 

„Harry va face toate eforturile pentru a se întoarce la timp pentru ziua lui Archie”, a declarat persoana din grupul acestora pentru Page Six. „Va fi o petrecere destul de intimă. Copiii vor avea o mulțime de jocuri și un teren destul de mare pentru a se distra. Vor avea tobogane, perete de cățărat și o mulțime de baloane. Meghan adoră să gătească pentru Archie, astfel că puștiul va avea cu siguranță un tort pe care să-l savureze cu prietenii lui.” 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri