The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Actualitate

Prinții William și Harry. Getty Images

Motivul pentru care prințul Harry nu se va întâlni cu William în timpul vizitei surpriză de la Londra: „Nu-și sacrifică timpul”

O întâlnire între prinții William și Harry, care se află în Londra de câteva zile, este imposibilă, potrivit unor surse apropiate acestora, care au dezvăluit că acesta și soția lui, Kate Middleton, se află deja în vacanța de Paște.

Potrivit Mirror, prințul William „nu are niciun motiv” să se întâlnească cu fratele lui, ducele de Sussex, în această perioadă, când acesta se află în Londra, deoarece se află în vacanță și își dorește să-și dedice timpul celor trei copii.

Citește și: Lucrul pe care prințul Harry îl face de fiecare dată înainte de a lua o decizie: „A modernizat Familia Regală”

Prințul Harry a făcut o vizită surpriză în Londra, unde a participat la procesul intentat companiei care publică tabloidul Daily Mail, Associated Newspaper (ANL), acuzată de mai multe celebrităţi că a obţinut o serie de informaţii personale într-o manieră ilegală, dar nu există nicio șansă să se întâlnească cu fratele său.

Potrivit unei jurnaliste, William se bucură de oportunitatea de a petrece timp cu familia sa, așa că nu-l va sacrifica pentru a se întâlni cu Harry.

„Nu există niciun motiv pentru a se întâlni cu Harry, mai ales după ce l-a criticat în cartea ”Spare”. Copiii sunt în vacanță, vrea să-și petreacă timpul cu ei”, a spus jurnalista Ingrid Seward, potrivit sursei citate.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

”Se află la reședința lor din Norfolk, acolo copiii au ponei și animale de companie, se bucură de libertate. Este singurul moment de libertate pe care-l au înainte de ceremonia de încoronare a regelui Charles. Nu au nevoie de Harry”, a mai spus jurnalista.

De asemenea, prințul Harry nu-și va vedea nici tatăl în cadrul acestei vizite, căci regele Charles are un program foarte încărcat în această perioadă.

Șase persoane au dat în judecată ANL, care publică Daily Mail, The Mail on Sunday și Mail Online

Prinţul Harry a dat deja în judecată Mail on Sunday pentru defăimare din cauza unui articol ce viza aranjamentele sale de securitate şi a câştigat anul trecut despăgubiri din partea aceluiaşi supliment duminical după o altă acuzaţie de defăimare.

În cadrul procedurii judiciare demarate la Londra, şase persoane au acuzat ANL - care publică Daily Mail, The Mail on Sunday şi Mail Online - că a folosit detectivi privaţi pentru a le intercepta telefoanele mobile, că a plasat microfoane în reşedinţele şi automobilele lor şi că a mituit poliţişti pentru a obţine informaţii confidenţiale.

Atunci când procedura a fost anunţată la începutul lunii octombrie 2022, grupul media a respins "total şi fără ambiguitate aceste defăimări groteşti, care nu par a fi altceva decât o tentativă planificată şi orchestrată pentru a atrage titlurile din Daily Mail în scandalul interceptărilor telefonice vizând articole vechi de 30 de ani".

Presa tabloidă din Regatul Unit a fost zguduită în urmă cu zece ani de mai multe scandaluri provocate de interceptările ilegale practicate la începutul anilor 2000.

Etichete: intalnire , harry , william

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri