printul harry si meghan markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle și-au pierdut popularitatea în rândul britanicilor. / Foto: Profimedia

Motivul pentru care Tyler Perry i-a lăsat pe prințul Harry și pe Meghan în casa lui: „A fost o perioadă foarte dificilă pentru ei”

Tyler Perry a vorbit pentru prima dată despre decizia lui de a-i ajuta pe prințul Harry și pe Meghan Markle să locuiască la el în momentul când s-au mutat în SUA. Actorul a făcut dezvăluiri uimitoare despre celebrul cuplu regal, mărturisind că a vrut să facă „orice pentru a-i susține”. 

Într-un interviu oferit pentru revista Today, în care și-a prezentat noul său film, intitulat „A Jazzman Blues”, Tyler Perry a dezvăluit și motivul pentru care a sărit în ajutorul ducilor de Sussex, atunci când aceștia au părăsit familia regală și s-au mutat în SUA, în 2020. 

„A fost o perioadă foarte dificilă pentru ei. Ceea ce știu eu despre ei și ceea ce mi-aș dori să afle toată lumea este că se iubesc enorm. Acești oameni se iubesc așa cum nu mulți o fac. S-au găsit unul pe celălalt și au luptat cu toate obstacolele care au apărut între ei. Iubirea pe care și-o poartă este cu adevărat emoționantă și am vrut să fac orice pentru a o susține”, a declarat Tyler Perry, în vârstă de 53 de ani. 

Citește și: Regele Charles al III-lea așteaptă apariția cărții lui Harry, înainte de a lua o decizie cu privire la titlurile lui Archie și Lilibet

Actorul a mai adăugat că: „Dacă nu o să am asta, ceea ce au Harry și Meghan, atunci nu mai vreau nimic. Este cu adevărat uimitor cum se iubesc”. 

De asemenea, într-un interviu pentru revista The Cut, Meghan a povestit că Tyler Perry a sunat-o atunci când s-a căsătorit cu prințul Harry în 2019 și i-a spus că se roagă pentru ea, fiind conștient ce înseamnă această căsătorie și cum o poate afecta pe fosta actriță. „A spus că va fi întotdeauna disponibil pentru sprijin și sfaturi”, a declarat Meghan în cadrul interviului. 

Deși nu s-au întâlnit niciodată până atunci, Meghan l-a contactat pe Perry în urmă cu doi ani pentru a-l anunța că vor locui în Vancouver, Canada, precizând că viitorul lor este incert după ce s-au retras din familia regală. 

„Uneori, e mai bine să-i spui povestea ta unui străin într-un avion, decât să o spui unor oameni apropiați”, a susținut Meghan Markle pentru The Cut. 

Citește și: ”Prințul Harry are un rol important în Familia Regală!” În ce condiții s-ar putea împăcat cu fratele său, prințul William

După ce au locuit o perioadă în casa actorului, atunci când și-au început viața în Statele Unite, Meghan, în vârstă de 41 de ani și prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, au cumpărat o proprietate în Montecito, Santa Barbara. Perry a fost alături de ei chiar și după ce s-au mutat în noua lor casă, oferindu-le un pian drept cadou, cu mesajul: „Compuneți coloana sonoră pentru noua voastră viață”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri