Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta/ Profimedia

Regele Charles al III-lea așteaptă apariția cărții lui Harry, înainte de a lua o decizie cu privire la titlurile lui Archie și Lilibet

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, fiul său Charles a moștenit tronul, devenind Regele Charles al III-lea. Astfel că, acesta se pregătește să aducă câteva schimbări în monarhia actuală a Marii Britanii. 

Recent, s-a raportat că Regele Charles dorește să limiteze implicarea membrilor familiei regale, astfel că, fiul său cel mic, prințul Harry, așteaptă să afle ce titluri regale vor primi copiii lui, Archie și Lilibet. Cu toate acestea, Charles nu vrea să ia nicio decizie până când Harry nu-și va lansa cartea, ținând cont de declarațiile ducelui de Sussex din ultimii ani. 

Prințul Harry a semnat un contract pentru patru cărți cu editura Penguin Random House, prima dintre acestea fiind o carte în care acesta își va prezenta memoriile. Cartea este programată să apară în cursul acestui an, deși au apărut speculații cu privire la o amânare din cauza morții Reginei Elisabeta. 

Citește și: ”Prințul Harry are un rol important în Familia Regală!” În ce condiții s-ar putea împăcat cu fratele său, prințul William

Aceasta întârziere ar putea să-l afecteze pe Harry, susține expertul regal Katie Nicholl. După moartea Reginei, copiii lui Harry și ai lui Maghan Markle, Archie și Lilibet, au, în mod automat, dreptul să fie numiți Alteța Sa Regală, aceștia primind titlurile de prinț și prințesă. Totuși, acest lucru depinde de decizia Regelui Charles și de schimbările care vor apărea în monarhie odată cu venirea sa la tron. 

„Acum, când Charles este rege, copiii lui Harry și ai lui Maghan devin automat prințul Archie de Sussex și prințesa Lilibet de Sussex. Cu toate acestea, site-ul familiei regale încă îi numește pe aceștia drept maestrul Archie Harrison Mountbatten-Windsor și domnișoara Lilibet Mountbatten-Windsor. Potrivit unei surse regale, depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla în lunile următoare, în special de apariția cărții lui Harry și de emisiunile lor”, a declarat Katie Nicholl, corespondentul regal al Vanity Fair și autoarea cărții „The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown.” 

Archie și Lilibet sunt pe locul șase și șapte în succesiunea la tron. După moartea Reginei, titlurilor membrilor familiei regale au fost deja actualizate, astfel că prințul William și Kate Middleton au devenit acum prințul și prințesa de Wales, iar copiii lor preiau de asemenea titlurile de prinți de Wales. 

Citește și: William şi Harry, împreună, dar fără vreun semn de reconciliere. Tensiuni sau protocol?

Potrivit autorului Robert Jobson, odată cu publicarea cărții lui Harry, ducele de Sussex nu se va mai întoarce niciodată în familia regală. „Harry se luptă cu dorința de a fi acceptat din nou de familia sa, dar și cu menținerea relației cu soția lui. El a semnat un contract pentru patru cărți în valoarea de milioane de dolari cu editura Penguin Random House, care i-ar putea permite să-și întrețină familia în California. Odată ce prima sa carte va apărea pe rafturi, Harry nu se va mai întoarce niciodată în familia regală”, a declarat autorul pentru publicația The Sun. 

De asemenea, expertul regal susține că Charles este reticent și cu decizia ca fratele său, Prințul Edward, să ia titlul de duce de Edinburgh, chiar dacă aceasta a fost dorința defunctului lor tată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri