Motivul pentru care un tată și-a trimis fiica în pijamale la școală/ Shutterstock
Actualitate

Motivul pentru care un tată și-a trimis fiica în pijamale la școală/ Shutterstock

Motivul pentru care un tată și-a trimis fiica în pijamale la școală: „Am vrut să-i dau o lecție”

Un tată a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a povestit pe o platformă de socializare că și-a trimis fiica în vârstă de șapte ani la școală în pijamale. Bărbatul și-a dorit să o învețe o lecție pe micuță, însă soția lui nu a fost prea încântată.

După ce și-a epuizat toate strategiile pentru a o face pe fiica lui în vârstă de șapte ani să nu mai facă „crize” dimineața atunci când trebuie să se îmbrace pentru școală, un tată a luat cea mai drastică decizie și și-a trimis copilul în pijamale la școală. El a dezvăluit că soția lui nu a știut nimic, fiind deja plecată la muncă atunci când el și-a dus fiica la școală. 

Citește și: O elevă de 12 ani, pedepsită la școală din cauza pantalonilor pe care îi purta. Mama fetei a răbufnit: „Cer să se facă o investigație”

„Fiica mea, Elsie, în vârstă de șapte ani, a început recent să-mi facă diminețile dificile, făcând crize atunci când trebuie să se îmbrace pentru școală. Am încercat să-i așezăm hainele cu o seară înainte, dar și asta o deranjează.”, a povestit bărbatul pe Reddit. 

Cu toate acestea, într-o dimineață, el a recunoscut că nu avea deloc energie să o convingă, așa că i-a spus că dacă nu vrea să se îmbrace, va merge la școală în pijamale: „Părea destul de șocată, pentru că nu cred că se aștepta să am reacția asta. Dar restul dimineții a mers foarte bine.”

În drum spre școală, când se aflau în mașină, se pare că micuța și-a dat seama de consecințele acțiunilor sale: „Ne-am urcat în mașină și ea a fost mai tăcută decât de obicei. După ce ne-am îndepărtat de casă, mi-a spus că vrea să meargă acasă să se schimbe. I-am spus că luasem deja decizia și că acum nu ne vom întoarce din drum”. 

Elsie a început să plângă, însă tatăl ei nu a cedat și a vrut să-i dea o lecție: „Nu am întors mașina, așa că a ajuns la școală și ea a intrat așa.”

Citește și: O tânără a fost dată afară din sala de sport din cauza ținutei provocatoare: „Mi-au reproșat că distrag clienții!”

Lucrurile au devenit și mai grave atunci când mama fetiței a fost să o ia de la școală și a văzut că era în pijamale: „Ea nu a spus nimic de față cu Elsie, dar mai târziu, când am rămas singuri, a răbufnit. A început să spună că am făcut-o de rușine și că arătam ca niște părinți răi, care nu își pot îmbrăca fiica. I-am spus că sunt sigur că Elsie nu este primul copil care merge la școală în pijamale și nu este sfârșitul lumii. Ea mi-a spus că am fost prea dur cu fiica noastră, însă tot ce voiam era să o învăț cum se poarte.”

Postarea de pe Reddit a devenit virală, mulți dintre utilizatori lăudându-l pe bărbat pentru inițiativa sa. Chiar și un profesor i-a comentat: „Văd copii care vin la școală în pijamale tot timpul și nici măcar nu este o problemă. În clasele primare, copiii vor veni îmbrăcați în cele mai ciudate haine, dar acesta este farmecul tinereții”. 

„Foarte bună ideea, o voi aplica și eu”, a comentat un utilizator. „Genial! Nu m-aș fi gândit la asta niciodată”/ „Cred că soția ta ar trebui să te susțină, ai făcut asta pentru binele tuturor”, au adăugat alții. 

Etichete: parinti , scoala , pijamale , fiica , tata

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri