O tânără a fost dată afară din sala de sport
Actualitate

O tânără a fost dată afară din sala de sport / Credit foto: Captură video TikTok

O tânără a fost dată afară din sala de sport din cauza ținutei provocatoare: „Mi-au reproșat că distrag clienții!”

O tânără susține că a fost dată afară din sala de sport după ce a optat pentru o ținută considerată de angajați „prea provocatoare”, ei cerându-i fie să-și pună un tricou pe ea, fie să plece.

Azucar Alejandra, un model din Mexic, a povestit, în cadrul unui videoclip postat pe TikTok, că a mers la sală să se antreneze, dar a avut parte de o experiență tare neplăcută.

Îmbrăcată într-un sutien gri și în colanți, modelul, care este originar din Leon, Guanajuato, Mexic, a fost certată pentru ținuta pe care a purtat-o, angajații cerându-i să pună pe ea un tricou sau să plece acasă, pentru că îi distrage pe ceilalți clienți.

@azucaralejandra Como ven lo que me paso en un Gym !! #azucaralejandra #gym #gymlife #gymmotivation #gymrat #gymgirl #gymaddict #gymlover #gymmemes #gymlifestyle #gymgirls #gymlove #gymflow #gymselfie #gyminspiration #gymvideos #fit #fitnessmotivation #getfit #outfitinspo #top #outfit #sportgirl #fitness #fitnessmodel #fitnessgirl #fitnessjourney #fitnesswear #fitnessaddict #girl ♬ sonido original - Azucar Alejandra

Citește și: O tânără de 21 de ani a fost dată afară din supermarket din cauza ținutei provocatoare: „S-au purtat așa pentru că sunt irezistibilă”

„Acestea sunt hainele de antrenament, iar ei mi-au spus că nu pot să mă antrenez îmbrăcată așa, că trebuie să pun ceva pe mine”, a spus ea în videoclipul postat pe TikTok, arătându-se extrem de revoltată.

Ești foarte bine așa, te antrenezi, transpiri”, „Ești prea irezistibilă. Ignoră-l pe antrenor”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de utilizatorii de internet, în timp ce alții nu au ratat ocazia de a o critica: „Evident că este un sutien frumos. Dar nu este potrivit pentru un antrenament”, „Ținuta ta îl distrage pe antrenor”.

Citește și: Reacții furibunde după ce un brand și-a descris rochia foarte scurtă și decupată ca perfectă pentru o înmormântare: “Lipsă de respect”

Etichete: tinuta , tanara , sala de sport

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?