kate middleton, meghan markle, printul harry, printul william
Actualitate

Prințul Harry și Kate Middleton / Foto: Profimedia

Mulți spun că nu se plac, dar care sunt, de fapt, relațiile dintre cuplurile regale britanice. Detalii despre legăturile la mii de km

Multe controverse și drame s-au perindat prin familia regală britanică în ultimul an. De la mutarea în SUA a prințului Harry și a lui Meghan Markle și până la celebrul interviu dat de ei lui Oprah, lucrurile nu s-au liniștit deloc.

Iată că, între timp, în presa internațională au apărut și detalii care arată că între Harry, Meghan, prințul William și Kate Middelton ar domni acum o atmosferă de înțelegere și de apropiere.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle se pregăsesc de botez. Evenimentul, organizat în secret: ”Vor să facă lucrurile în felul lor!”

kate middleton, meghan markle, printul harry, printul william

Deși îi despart mii de kilometri, frații William și Harry par a păși pe un teren comun. Conform lui Stewart Pearce, expertul în regalitate contactat de US Weekly și autor al cărții "Diana: The Voice of Change", ducii de Sussex și cei de Cambridge încep să se apropie tot mai mult.

"Își respectă părerile diferite despre lume"

"Știu că cei patru vorbesc și țin legătura pe Zoom și FaceTime. Sunt foarte apropiați. Văd lumea cu totul diferit unii față de ceilalți, însă ceea ce este remarcabil este că se respectă reciproc", a povestit Pearce pentru sursa citată, care a adăugat că apelurile lor sunt unele informale. "Kate gătește, iar soțul ei face ceai, în timp ce se conversează cu ducii de Sussex".

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri