narcisa suciu
Actualitate

Narcisa Suciu a fost operată de urgență după ce i-a explodat apendicele și a ajuns în septicemie. / Foto: Facebook

VIDEO Narcisa Suciu a trecut prin clipe de coșmar: "Lunea trecută murisem". A făcut o operație de urgență și de 10 zile e în spital

Narcisa Suciu a trecut printr-un coșmar din care nu credea că mai iese vie. În urmă cu aproape două săptămâni, a început brusc să se simtă foarte rău, după un concert susținut în Baia Mare. Pentru că avea a doua zi un concert în Chitila, în apropiere de București, aceasta a tras de ea și din această cauză a fost într-un real pericol de moarte.

Narcisa și-a uimit prietenii de pe Facebook când le-a povestit, într-un clip live, prin ceea ce a trecut în ultimele 10 zile din cauza apendicelui perforat care a dus-o la septicemie.

Citește și: Viața unei tinere de 21 de ani, salvată în ultima clipă de un control la ochi. 12 ore mai târziu făcea o operație de urgență

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

"Sâmbătă noapte am început să mă simt foarte rău, la fel și duminică dimineață. Am plecat spre Cluj, de unde am zburat spre București. Din fericire, la aeroport m-am întâlnit cu Mihai Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport. Nu știam ce am, doar că îmi era foarte, foarte rău. În avion mi-a dat stewardesa o pastilă de rău de mișcare și am adormit. În Chitila am primit ajutor de la o asistentă, mi-a făcut injecții, calmante și am adormit. Când m-am trezit, nu credeam că pot să cânt, îmi era foarte rău. Am mers și am cântat o oră. Luni am ajuns la spital, nu mai puteam, am făcut analize, CT. Un chirurg mi-a spus că trebuie să intrăm în operație acum, că e o urgență de grad zero. Aveam apendicele perforat, explodat, puroi în abdomen. Am intrat în operație și am avut noroc", a spus Narcisa, care a și izbucnit în lacrimi în timp ce povestea prin ce a trecut și realiza cât de aproape de moarte a fost.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Narcisa Suciu, la un pas de moarte

Citește și: Soția lui Bruce Willis, puternic afectată de boala starului: "Pun nevoile familiei mai presus de ale mele, ceea ce nu servește nimănui"

"Era un risc să nu mai fiu, operația a durat patru ore și apoi am început tratamentul. În ultimele 10 zile am fost în spital. Analizele mele au început să arate mai bine, am prins puțină culoare în obraji. În caz că vă întrebați de ce arăt așa, e pentru că în ultimele 10 zile am fost în spital și pentru că, practic, lunea trecută murisem, cum ar veni. Am fost în septicemie. După operație, analizele arătau foarte rău. Am luat litri de antibiotic și calmante pe venă. (...) Nici măcar toți prietenii mei apropiați nu au știut pentru că pronosticul era foarte prost. Era mai aproape că nu mai apuc să trăiesc. Dacă nu intram în operație în momentul ăla, muream", a mai spus Narcisa, care le-a mulțumit medicilor care au intervenit urgent și au salvat-o.

Foto: Facebook

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri