Neymar și iubita lui, Bruna
Actualitate

Neymar și iubita lui, Bruna / Instagram

Neymar și iubita lui vor deveni părinți: ”Ești aici pentru a ne completa iubirea". Fotbalistul și Bruna sunt extrem de fericiți

Neymar, fotbalistul brazilian în vârstă de 31 de ani și iubita lui, Bruna Biancardi, vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut chiar de tânără, care a postat o fotografie inedită pe rețelele sociale.

Neymar, în vârstă de 31 de ani și Bruna Biancardi, influencer în vârstă de 29 de ani, au dezvăluit că așteaptă primul copil împreună.

Citește și: Ea e tânăra care crede că nu poate obține jobul mult visat pentru că e prea atrăgătoare: “Ai un preț mare de plătit dacă ești frumoasă”

„Ți-am visat viața, ți-am plănuit venirea și știm că ești aici pentru a ne completa iubirea și pentru a ne face viața mai fericită”, a fost mesajul scris de Bruna în dreptul fotografiei în care își etalează burtica, iar partenerul ei o sărută tandru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginea respectivă, Bruna a purtat blugi albaștri, un sutien alb croșetat, pe care l-a asortat cu un cardigan. Neymar s-a îmbrăcat în pantaloni scurți albaștri și într-un tricou crem.

„Te vei alătura unei familii frumoase, cu un frate, bunici, unchi și mătuși care deja te iubesc foarte mult!”, a mai scris tânăra, adăugând: „Vino repede copilă, te așteptăm!”

Citește și: Cea mai frumoasă prezentatoare de la meteo din lume, o nouă apariție inedită pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat tânăra

Cei doi s-ar putea logodi

Cuplul a stârnit, de asemenea, zvonuri despre logodnă odată cu această postare, deoarece Bruna a fost văzută purtând o verighetă argintie pe inelar.

Se crede că Neymar și Bruna au început relația prin 2021, dar au păstrat discreția până să anunțe oficial pe rețelele sociale relația, în ianuarie 2022. Cu toate acestea, cei doi au anunțat că s-au despărțit în august 2022, dar ulterior s-au împăcat.

Fotbalistul mai are un băiat dintr-o relație anterioară. Este vorba de Davi Luca, în vârstă de 11 ani, iar mama acestuia este Carol Dantas, care i-a fost iubită în adolescență.

Etichete: copil , neymar , bruna biancardi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri