Juju Brazil
Divertisment

Juju Brazil crede că are de pierdut pe anumite planuri pentru că este atrăgătoare. / Foto: Instagram

Ea e tânăra care crede că nu poate obține jobul mult visat pentru că e prea atrăgătoare: "Ai un preț mare de plătit dacă ești frumoasă"

A devenit cunoscută tocmai datorită frumuseții ei și a formelor voluptoase, reușind să devină model și să pună mâna pe o mulțime de contracte de imagine pe Instagram, însă brazilianca Juju crede că nu poate obține jobul visurilor ei pentru că este prea atrăgătoare.

Fetele frumoase au ajuns să se plângă că sunt discriminate tocmai pentru trăsăturile lor. Este și cazul lui Juju, o brunetă stabilită în Londra, cu zeci de mii de urmăritori pe Instagram. Aceasta spune că îi este greu să-și găsească un loc de muncă în televiziune pentru că nu este luată în serios. Juju vrea să apară în seriale sau emisiuni, însă crede că formele ei sunt un impediment.

Citește și: Un model se plânge că i se șterge contul de Instagram pentru că e prea frumoasă: “Viața e mai grea pentru oamenii care arată bine”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ai un preț mare de plătit dacă ești frumoasă. A fost visul meu să lucrez în televiziune, dar, pentru o braziliancă cu forme, acest lucru e un taboo, nu vor să ne vadă în reality show-uri. Pentru mine a fost mereu o problemă faptul că arăt bine, dar acum am devenit mult mai încrezătoare în mine și chiar intimidantă pentru cei care mă intervievează", a declarat Juju pentru Daily Star, considerând că a fost hărțuită și discriminată pentru că este frumoasă și voluptoasă.

Citește și: O poză pusă pe Instagram i-a adus polițiștii la ușă. Ce a pățit un model din Australia din cauza unei imagini de pe plajă

 

Foto: Instagram

Etichete: model , instagram , juju brazil

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri