printii william si harry, alaturi de kate middleton si meghan markle
Actualitate

Prinții William și Harry alături de soțiile lor, Kate Middleton, noua prințesă de Wales, și Meghan Markle, ducesa de Sussex. / Foto: Profimedia

Noi detalii dintre tensiunile dintre prinții Harry și William. Cum vrea Kate Middleton să-i ”apropie”

Despre relația tensionată pe care prințul William o are cu fratele lui, prințul Harry, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă acum ies la iveală noi detalii. Mai exact, soția prințului de Wales, Kate Middleton este pregătită să lase neînțelegerile deoparte.

Potrivit unor surse citate de Us Weekly, prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, speră să-și îmbunătățească relația cu prințul Harry și cu Meghan Markle în timpul vizitei lor în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Kate Middleton, topită de dragul unei fetițe de doi ani. Prințesa de Wales a îmbrățișat-o din tot sufletul pe micuța ei admiratoare

”Odată ce planurile lui Kate și ale lui William de a merge în Boston, SUA, vor fi bătute în cuie, aceasta plănuiește să programeze un brunch cu Meghan, în încercarea de a-i reuni pe frați.”, a dezvăluit sursa respectivă pentru Us Weekly, precizând că Middleton consideră că aceasta ar fi fost dorința nu doar a prințesei Diana, ci și a regretatei regina Elisabeta.

Citește și: FOTO Ținutele de toamnă pe care Kate Middleton le adoră. Cinci piese vestimentare la care prințesa de Wales nu poate renunța

La începutul lunii decembrie, prințul William și Kate Middleton ar trebui să meargă la decernarea premiilor Earthshot, care are loc în Boston. Ar fi prima lor vizită în Statele Unite ale Americii din 2014.

Kate Middleton, stresată de situația cu Meghan și Harry

De când prințul Harry și soția sa au plecat din Marea Britanie și au ales o viață diferită în SUA, situația în Regat a devenit mai tensionată, iar relația rece dintre Harry și fratele său, prințul William, se răsfrânge și asupra celor din jur. Partea bună a acestei situații este că William și Kate au devenit și mai apropiați.

"Kate a fost foarte, foarte supărată. Tot ce se întâmplă cu Harry și Meghan a fost foarte stresant, însă i-a adus pe ea și William mai aproape unul de celălalt. A fost tristă pentru că l-a văzut pe William atât de supărat. Să-și vadă soțul așa distras a fost greu", a declarat un prieten de-al ducesei de Cambridge pentru People, acum un an.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri