kate middleton tinute
Moda

Kate Middleton este admirată pentru felul în care se îmbracă. / Foto: Profimedia

FOTO Ținutele de toamnă pe care Kate Middleton le adoră. Cinci piese vestimentare la care prințesa de Wales nu poate renunța

De-a lungul anilor petrecuți în atenția lumii întregi, Kate Middleton a devenit un adevărat star al modei. Stilul ei vestimentar este apreciat și copiat de femeile din toate rangurile sociale, iar piesele accesibile ca preț care se regăsesc în garderoba ei sunt imediat vândute de magazine. Dacă hainele ei se vor schimba încetul cu încetul, după ce a devenit prințesă de Wales, și chiar mai mult după ce va ajunge regină consoartă, până acum, Kate Middleton a demonstrat că are câteva piese vestimentare la care nu poate renunța.

O stilistă consultată de presa britanică a dezvăluit care sunt hainele la care noua prințesă de Wales nu renunță cu niciun chip.

Rochii tip palton

kate middleton rochii tip palton
Rochiile tip palton sunt printre preferatele lui Kate Middleton. / Foto: Profimedia

De-a lungul timpului, stilul lui Kate a devenit sinonim cu rochiile tip palton. Aceasta a fost văzută purtând o astfel de piesă chiar la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, dar și la funeraliile suveranei britanice. 

"O rochie tip palton ține de clad și e un mod ușor de a fi elegantă. Pentru înmormântarea reginei, Kate a purtat o astfel de piesă neagră, completată cu o talie strânsă, nasturi și un decolteu subtil în V. Acest stil este perfect pentru a fi accesorizat cu un colier statement și pantofi clasici", a declarat stilista Megan Watkins. 

Citește și: O femeie se îmbracă numai în haine inspirate de garderoba lui Kate Middleton. Asemănarea este impresionantă

Ținute complete într-o singură culoare

kate middleton tinute
Nu de puține ori, Kate Middleton îmbracă aceeași culoare din cap până-n picioare. Doar la nivel de nuanțe se joacă în aceste cazuri. / Foto: Profimedia

Adesea, Kate Middleton se îmbracă într-o singură culoare din cap până-n picioare, variind la nivel de nuanțe. Acest stil este "semnătura" soției prințului William, care este văzută deseori purtând o jachetă și o bluză asortate cu o pereche de pantaloni sau un palton, rochie și pantofi în tonuri diferite ale aceleiași culori. 

Citește și: Kate Middleton, exemplu de eleganță la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Gestul prin care i-a adus un tribut suveranei

Sacouri simple

kate middleton sacouri
Lui Kate Middleton îi place să integreze sacoul în ținute casual. / Foto: Profimedia

Kate preferă oricând un sacou simplu și bine croit, deoarece poate fi purtat în repetate rânduri și poate fi integrat în look-uri diferite, așa cum a făcut când a fost vorba de a combina o astfel de piesă cu fuste, pantaloni eleganți și chiar cu blugi. 

Sfatul stilistului este combinarea unui sacou într-o nuanță neutră cu pantaloni țigaretă și pantofi sau balerini clasici. 

Rochii cu buline

kate middleton rochii cu buline
În garderoba lui Kate Middleton se găsesc multe rochii cu buline. / Foto: Profimedia

Rochiile cu buline arată latura jucăușă a lui Kate Middleton. Nu trece vreun an în care aceasta să nu îmbrace câteva astfel de ținute. 

"Cineva care poartă buline vrea să-și arate latura distractivă, felul jucăuș. Bulinele arată că ești deschis la conversație, te fac să emani un soi de căldură, de apropiere", a declarat un expert în culori și design pentru Hello Magazine.

Citește și: Bijuteriile prințesei Diana care au ajuns la Kate Middleton și la Meghan Markle. Cine poartă brățara de 17.000 de lire

Bluzele cu dungi

kate middleton bluze cu dungi

Puloverele și topurile cu dungi sunt și ele printre preferatele prințesei de Wales. Potrivit expertului în modă, aceste piese sunt clasice, atemporale și pot deveni elemente de bază în orice garderobă de toamnă-iarnă.

Citește și: A fost văzută doar în rochii elegante, dar puțini știu cum arată Kate Middleton în costum. Ducesa pare o adevărată femeie de afaceri

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri