Run For Your Wife - UK Premiere - Red Carpet Arrivals
Actualitate

Ce plănuia să facă Sarah Harding înainte să fie diagnosticată cu cancer în stadiu terminal / Getty Images

Noi dezvăluiri despre Sarah Harding, cântăreața diagnosticată cu cancer. Ce plănuia să facă înainte de a afla că e bolnavă

Sarah Harding, membra trupei ”Girls Aloud” diagnosticată cu o formă de cancer la 39 de ani, plănuia să înceapă o carieră solo înainte de a începe lupta crâncenă cu boala.

La mai bine de șase luni de când Sarah Harding a dezvăluit că suferă de cancer mamar și a început deja ședințele de chimioterapie, o sursă apropiată acesteia a dezvăluit că înainte de a primi diagnosticul crunt, ea se pregătea să-și lanseze o carieră solo.

Citește și: Sarah Harding, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, noi dezvăluiri despre starea de sănătate: ”Nu pot să neg că nu e greu!”

”Sarah voia să se reinventeze ca artist, voia să lase în urmă perioada Girls Aloud. Era într-o călătorie de a se regăsi pe plan muzical, voia să devină artist de blues, pentru că asta era pasiunea ei.”, a mărturisit o sursă apropiată acesteia, potrivit The Sun.

”Cânta la chitară toată noaptea, până când degetele îi sângerau și se uita la clipuri cu artiștii preferați pentru a se perfecționa.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Citește și: Sarah Harding, cântăreața diagnosticată cu cancer la 39 de ani, mărturisiri sfâșietoare: ”Nu știu câte zile mi-au mai rămas de trăit!”

”Problemele ei de sănătate nu i-au permis să înregistreze piese noi, însă există speranțe că la un moment dat își va îndeplini dorința de a lansa tipul de muzică pe care îl iubește.”, a mai precizat sursa respectivă.

De curând, artista în vârstă de 39 de ani a mărturisit că a început să ia ulei de cannabis pentru a-și ameliora durerile apărute în timpul tratamentului pentru cancerul mamar.

Sarah Harding a fost diagnosticată cu cancer în stadiu avansat

Vedeta britanică Sarah Harding, membră a formației Girls Aloud, a dezvăluit că are cancer la sân în stadiu avansat, la sfârșitul lunii august.

Într-un mesaj postat pe Twitter ea a scris: „Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu simt că este adevărat când scriu asta, dar iată.

Citește și: Fratele Andrei și soția lui, depistați pozitiv cu Covid-19. Aurora e îngrijorată: ”A fost șocant pentru noi, Săndel are astm bronșic!”

La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer mamar și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu."

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri