Sarah Harding Visits The House Of Commons - Photocall
Divertisment

Photo by Ben A. Pruchnie/Getty Images

Sarah Harding, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, noi dezvăluiri despre starea de sănătate: ”Nu pot să neg că nu e greu!”

Sarah Harding, membră a formației ”Girls Aloud”, a dezvăluit în urmă cu câteva luni că a fost diagnosticată cu cancer, iar acum a mărturisit că ”luptă din greu și încearcă să rămână optimistă”. Ba mai mult, în această perioadă dificilă, ea a scris o carte autobiografică.

Sarah Harding a dispărut de pe rețelele sociale de când a fost diagnosticată cu un cancer mamar, iar acum a mărturisit, în cadrul unei postări pe care a făcut-o pe rețelele sociale, că și-a scris autobiografia care se numește ”Hear Me Out”.

Bună, dragilor. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere pe care le-am primit. Toată lumea a fost atât de drăguță, iar mesajele voastre m-au îîncărcat cu energie. Nu pot să neg că lucrurile sunt dificile în acest moment, însă lupt cât pot de tare și încerc să rămân curajoasă, așa cum mă știți.”, a mărturisit ea.

Citește și: Supermodelul Carol Alt, la 60 de ani. În anii '80, a fost numită „cea mai frumoasă femeie din lume”. Secretele unui look mereu fresh

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, ea a mărturisit că și-a scris cartea autobiografică, proces care a ajutat-o să mai uite puțin despre lupta cu cancerull.

”Propunerea celor de la Ebury Publishing a venit la momentul potrivit, mi-a dat puterea să rămân pozitivă în această perioadă când sunt blocată în casă și între vizitele la spital pentru tratament.”, a mai mărturisit artista.

Sarah Harding a fost diagnosticată cu cancer în stadiu avansat

Vedeta britanică Sarah Harding, membră a formației Girls Aloud, a dezvăluit că are cancer la sân în stadiu avansat, la sfârșitul lunii august.

Într-un mesaj postat pe Twitter ea a scris: „Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu simt că este adevărat când scriu asta, dar iată.

Citește și: Fratele Andrei și soția lui, depistați pozitiv cu Covid-19. Aurora e îngrijorată: ”A fost șocant pentru noi, Săndel are astm bronșic!”

La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer mamar și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu."

Cum a devenit cunoscută Sarah Harding

Sarah Harding a devenit cunoscută în 2002, când a concurat pentru „Popstars: The Rivals”, un show al ITV care avea ca obiectiv înfiinţarea unei trupe de fete şi a uneia de băieţi.

Ea a ajuns în finală şi a fost votată pentru a face parte din Girls Aloud alături de Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh şi Cheryl Tweedy.

Grupul a lansat câteva piese de succes în Marea Britanie, precum „Sound of the Underground”, „The Promise”, „Love Machine”, „Jump” şi „Call The Shots”.

Citește și: George Clooney a dezvăluit secretul căsniciei cu Amal: ”Mă simt foarte norocos!”

Girls Aloud s-a reunit în 2012 după o scurtă pauză, pentru a lansa o compilaţie şi a întreprinde un turneu, iar anul următor şi-a anunţat destrămarea.

De atunci, Harding a jucat în câteva filme, precum „Run for Your Wife” şi „St. Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold”, a făcut parte din reality show-ul „The Jump” de la Channel 4, în 2016, iar în 2017 a câştigat „Celebrity Big Brother”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?