Whine Down With Jana Kramer And Mike Caussin - New York, NY
Actualitate

Jana Kraner divorțează după șase ani de căsnicie / Getty Images

O cântăreață divorțează de soțul ei după șase ani de căsnicie: ”A înșelat-o de prea multe ori, i-a trădat încrederea!”

Jana Kramer, o cântăreață cunoscută în Statele Unite ale Americii, divorțează de soțul ei, Mike Caussin, după șase ani de căsnicie, scrie Daily Mail.

Cântăreața country, în vârstă de 37 de ani, a făcut anunțul printr-un mesaj postat pe rețelele sociale. Deși ea nu a dezvăluit ce a determinat-o să ia această decizie, o sursă citată de People susține că starul NFL ar fi ”înșelat-o și i-ar fi trădat încrederea din nou”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințul Harry s-a întâlnit de cel puțin două ori cu bunica sa înainte de a se întoarce în SUA: ”Dragostea pe care i-o poartă e de neclintit!”

După ce a luptat cu toată forța pentru a-și salva căsnicia, ea a realizat că nu-și va schimba niciodată comportamentul.”, a dezvăluit sursa citată de People.

Jana, celebra cântăreață care se mândrește cu două milioane de urmăritori pe Instagram, a vorbit despre divorț pe rețelele sociale.

BMI 2014 Country Awards - Red Carpet
NASHVILLE, TN - NOVEMBER 04: Football player Michael Caussin and singer Jana Kramer attend the BMI 2014 Country Awards at BMI on November 4, 2014 in Nashville, Tennessee. (Photo by Rick Diamond/Getty Images for BMI)

”E timpul. În timp ce încerc să dau sens unei realități pe care nu am vrut niciodată să o cred, aceste cuvinte sunt acum o realitate. M-am luptat. Am iubit mult. Am iertat. Am dat tot, iar acum nu mai am nimic de oferit.”, a spus Jana, care a încheiat căsnicia cu Mike, după aproape șase ani.

În ciuda durerii sale, Kramer a subliniat că „încă mai crede [din toată inima] în căsătorie, dragoste și reconstruire.”.

Citește și: Kim Kardashian, într-o ținută imposibilă. Cum arată rochia cu decupaje extreme, care lasă orice detaliu la vedere

Jana și Mike au început să iasă împreună în august 2014, însă la câteva săptămâni s-au despărțit, ea anunțând că a fost înșelată. Ulterior, ei s-au împăcat, iar în mai 2015 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime. Din păcate, el a înșelat-o din nou, iar în 2016 s-au despărțit iar. Atunci, fiica lor, Jolie Rae, avea doar șapte luni.

Deși a încercat să-i fie fidel Janei și a încercat să o recucerească, relația lor s-a deteriorat, iar acum au decis să se separe. Totul se întâmplă, însă, la patru ani de când și-au reînoit jurămintele.

La finalul lunii martie, însă, Kramer a făcut publică o fotografie în care apare plângând, în urma unei discuții tensionate pe care a avut-o cu soțul ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri