The Queen Hosts Garden Party At Buckingham Palace
Divertisment

Prințul Harry s-a întâlnit cu regina Elisabeta înainte de a se întoarce în SUA

Prințul Harry s-a întâlnit de cel puțin două ori cu bunica sa înainte de a se întoarce în SUA: ”Dragostea lui e de neclintit!”

Prințul Harry s-a întors deja în Statele Unite ale Americii, pentru a fi alături de soția sa, Meghan Markle, care este însărcinată cu al doilea copil, însă ies la iveală noi detalii despre călătoria sa în Anglia.

Omid Scobie, prietenul lui Meghan Markle, a dezvăluit că prințul Harry s-a întâlnit ”de cel puțin două ori” cu regina Elisabeta, bunica lui și a vorbit cu tatăl lui, prințul Charles, dar și cu fratele lui, prințul William, după funeraliile ducelui de Edinburgh, scrie Daily Mail.

Citește și: Cea mai tristă zi de naștere! Regina Elisabeta a II-a împlinște 95 de ani fără prințul Philip alături

Dan Wootton, jurnalistul de MailOnline, a fost cel care a dezvăluit că Charles și William și-au dorit să se întâlnească cu ducele de Sussex în incinta Castelului Windsor, temându-se că vorbele lor vor fi reinterpretate.

Acum, la o zi de la aceste dezvăluiri, jurnalistul Scobie, cel care a fost coautor al biografiei ”Finding Freedom”, a dezvăluit că prințul Harry s-a întâlnit cu bunica lui înainte să zboare în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, Meghan Markle, care a rămas acasă cu Archie, în SUA, a vorbit cu regina Elisabeta înainte de înmormântarea prințului Philip.

Citește și: Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Dragostea și respectul pe care Harry le are pentru bunica lui vor rămâne întotdeauna neclintite.”, a dezvăluit acesta, potrivit sursei citate.

”Această călătorie a fost făcută pentru a cinsti viața bunicului său, dar și pentru a-și susține bunica și rudele. A fost o perioadă în care s-a focusat pe familie. Întâlnirea de sâmbătă a spart gheața pentru discuțiile viitoare, însă problemele nerezolvate nu au fost abordate. Ei și-au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au concentrat pe ceea ce conta.”, a mai precizat jurnalistul.

Citește și: Regina Elisabeta și prințul Philip, o dragoste ca-n povești. Ce sacrificiu a făcut ducele de Edinburgh pentru iubire

Prințul Harry se va întoarce în Anglia în iulie

Deși nu există, deocamdată planuri oficiale, prințul Harry ar urma să revină în Anglia în luna iulie, pentru a fi alături de fratele său, prințul William, cu ocazia dezvelirii statuii mamei lor, prințesa Diana.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri