ashley mcguire
Actualitate

O femeie a cerut ajutorul internetului pentru a-l găsi pe soțul care a lăsat-o singură cu doi copii și a dispărut fără urmă. / Foto: Facebook/ TikTok

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie care își căuta soțul care a plecat și a întrerupt brusc orice comunicare cu ea și cu copiii lor a reușit să-i dea de urmă în câteva ore, datorită puterii internetului.

Ghosting, ceea ce a pățit tânăra, este un termen folosit pentru a descrie practica de a înceta orice comunicare și contact cu cineva, fără un avertisment. De obicei, auzim de asta când doi parteneri de abia încep să se întâlnească, nu când e vorba de o familie cu copii, dar iată că se întâmplă și astfel de cazuri. 

Citește și: Cum a încercat o soacră să-i distrugă nunta unei tinere. Povestea e virală: „S-a opus evenimentului din prima zi!”

O femeie căsătorită, cu doi copii, s-a găsit în această situație, după ce a fost complet abandonată din senin de soț.

@marykatherinebackstrom What the heck, Charlie?! #charliewithers ♬ original sound - Mary Katherine Backstrom

Într-o postare pe Facebook, care s-a distribuit masiv, Ashley McGuire a dezvăluit că a fost căsătorită cu un britanic pe nume Charles Withers. Aceasta a explicat: "Anul trecut, când eram însărcinată cu copilul nostru cel mic, el (Charles-n.r.) a decis că viața de soț și tată nu mai era ceva ce voia și a dispărut fără urmă. Are un copil pe care nu l-a văzut de mai bine de un an și unul pe care nici nu l-a cunoscut. S-a mutat undeva în afara statului și și-a schimbat numărul de telefon".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ashley a dezvăluit că a încercat să divorțeze de partener, dar s-a dovedit dificil din moment ce el nu era prezent. De aceea, a apelat la internet pentru a încerca să-i dea de urmă, astfel încât să obțină semnătura pe actele de divorț, scrie Indy 100. Postarea ei a devenit rapid virală și, după circa 14 ore, a fost contactată de mai multe femei care au spus că l-au văzut pe o aplicație de întâlniri. Bărbatul a cărui familie este stabilită în Massachusetts s-ar fi mutat în Texas. După toate datele strânse, soția a anunțat că are destule informații pentru a-l localiza și a divorța de el.

Conform TMZ, tânăra a venit cu o actualizare a situației ei și a spus că i-a aflat chiar și adresa lui Charles. "E o nebunie. M-am gândit că cineva din zonă ar putea fi în legătură cu el, dar nu m-am așteptat la ceea ce s-a întâmplat. Am primit mai multe informații decât era necesar pentru a-l localiza. Am sute de mesaje prin care trebuie să trec". După ce postarea s-a viralizat, soțul dispărut a contactat-o și i-a spus că e dispus să stea la masa tratativelor pentru a încheia totul.

Citește și: Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri