Holidays,,Eating,And,Celebration,Concept,-,Close,Up,Of,Friends
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O femeie iubește atât de mult Crăciunul încât consumă un fel de mâncare specific în fiecare zi, de 23 de ani: „Nu m-am plictisit”

O femeie în vârstă de 68 de ani, consultant de vânzări în Bristol, Anglia, susține că în ultimii 23 de ani a mâncat la cină doar preparate specifice Crăciunului, care este sărbătoarea ei favorită.

Jayne Winteringham, în vârstă de 68 de ani, a dezvăluit că în ultimii ani a devorat mai bine de 8.000 de fripturi, întrucât „sunt ușor de gătit și nutritive” și, în plus, „îi amintesc de copilărie”, după cum a explicat ea, potrivit Mirror.

Femeia, care este mama a patru copii, a ales să nu mai aștepte fiecare Crăciun ca să se bucure de fripturile specifice și a ales să le gătească în fiecare seară din ultimii 23 de ani. În plus, în acest fel și-a domolit și dorul de copiii ei plecați de acasă.

Fără să stea pe gânduri sau se teamă că este judecată, ea își pregătește în fiecare seară preparate ce conțin carne, cartofi și varză, pe care fie le „trage” la tigaie, fie le pune la cuptor și pe care le asezonează cu diferite condimente și sosuri, precum muștar sau sos de merișoare.

Chiar dacă prețul la carne a crescut în ultimele luni, femeia susține că i se pare mai convenabil să cumpere pui, curcan sau cârnați, mai ales că atunci când îi mai rămâne carne o folosește pentru a pregăti alte mâncăruri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințul Louis, moment adorabil în timpul slujbei de Crăciun. Puștiul a început să alerge, crezând că a fost „lăsat în urmă”

„Indiferent de cum este vremea, chiar și vara, gătesc fripturi. Nu este chiar atât de scump precum v-ați imagina, legumele sunt încă ieftine”, a spus ea, mărturisind că acest obicei își are „rădăcinile” în anii 2000.

„Asociez totul cu momentele din copilărie, când părinții erau foarte credincioși și ne duceau la biserică, după care găteau vreo friptură sau mergeam în vizită la rude să mâncăm”, a mai spus Jayne, care a dezvăluit că preferă carnea de pui, dar uneori încearcă și carne de curcan, cârnați sau bacon, pe care le combină cu legume.

Citește și: Dietă de iarnă. 5 băuturi făcute în casă care îți vor crește imunitatea

Întrebată ce spun cei dragi despre obiceiul ei, aceasta a declarat: „Nu sunt surprinși, li se pare amuzant. Toată lumea știe cât de mult iubesc friptura. Nu m-am plictisit. Combin mereu carnea cu diferite sosuri, precum sos de mentă, muștar sau sos de merișoare”, a mai mărturisit femeia care așteaptă cu nerăbdare masa de Crăciun, când îi va aproape și pe copiii ei.

Etichete: craciun , femeie , friptură

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri