Prințul Louis/ Profimedia
Divertisment

Prințul Louis/ Profimedia

Prințul Louis, moment adorabil în timpul slujbei de Crăciun. Puștiul a început să alerge, crezând că a fost „lăsat în urmă”

Prințul Louis a atras din nou atenția, de data aceasta la evenimentele care au avut loc de Crăciun. Acesta a fost primul an în care puștiul a luat parte la plimbare alături de familia sa, iar momentele cu mezinul prinților de Wales sunt adorabile. 

În timpul plimbării tradiționale până la slujba anuală de Crăciun, prințul Louis a fost filmat în timp ce alerga frenetic în afara bisericii Sf. Maria Magdalena, în încercarea de a-și ajunge din urmă familia, crezând că a fost lăsat în spate. În videoclipul care are doar câteva secunde, prințul în vârstă de patru ani poate fi auzit cum strigă numele surorii sale, Charlotte. 

Citește și: Familia regală în blugi. Kate Middleton, prințul William și copiii lor, îmbrăcați mai relaxat ca oricând în felicitarea de Crăciun

Plimbarea de Crăciun a marcat prima apariție a prințului și prințesei de Wales alături de cei trei copii ai lor, prințul George, în vârstă de nouă ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și prințul Louis în vârstă de patru ani. Mai mult, este pentru prima dată în doi ani când familia regală organizează slujba de Crăciun, pentru că pandemia nu a permis acest lucru până acum. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La eveniment au fost prezenți și Regele Charles, alături de Regina Consoartă Camilla, prințesa Beatrice, soțul ei Edoardo Mapelli Mozzi și fiul lor Christopher Woolf, prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank, prințul Edward și familia sa, Zara și Mike Tindall și, în mod surprinzător, prințul Andrew.

Plimbarea regală este o tradiție a familiei regale de Crăciun. Aceștia merg de la Sandringham la Biserica Sf. Maria Magdalena pentru a participa la slujba de dimineață. Membrii regali au sărbătorit la Sandringham începând din anul 1988, dar din cauza pandemiei, în 2020 și 2021 au sărbătorit în Windsor. 

Citește și: Prințesa de Wales a dezvăluit ce întrebări pune prințul Louis în încercarea de a înțelege ce s-a întâmplat zilele acestea

Prințul Louis a fost în centrul atenției la Jubileul de Platină cu matrițele lui delicioase. S-a strâmbat, și-a dus mâinile la nas, la gură sau la urechi, și-a tras de față și i-a salutat cu energie pe cei care-l fotografiau cu curiozitate, totul sub privirile celorlalți membri ai familiei. 

Louis, în vârstă de patru ani, care este cel mai mic dintre copiii ducilor de Cambridge, a fost de asemenea fotografiat făcând cu mâna entuziasmat trecătorilor la începutul zilei, în timp ce se afla alături de mama lui, de Camilla Parker Bowles și de frații săi, prințul George, în vârstă de opt ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de șapte, într-o plimbare cu trăsura. Sora lui l-a oprit la un moment dat, întrucât micuțul dădea din mână fără pauză.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri