O femeie și-a prins soțul în pat cu amanta
Actualitate

Credit foto: Captură video Youtube

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie furioasă, care și-ar fi prins soțul infidel alături de amantă, într-o cameră de hotel din China, a devenit „vedetă” pe rețelele sociale, videoclipul care surprinde momentul în care își confruntă partenerul adunând mai bine de 15 milioane de vizualizări.

Potrivit presei internaționale, femeia și-ar fi prins soțul în pat cu amanta, într-o cameră de hotel din China și nu stat pe gânduri, ea confruntându-l imediat.

În videoclipul devenit viral femeia poate fi auzită când îl întreabă pe partener de ce a înșelat-o după șase ani de căsnicie. Ba mai mult, furioasă, ea l-a plesnit peste față, în timp ce femeia cealaltă stă în pat, lângă el, fără să scoată vreun cuvânt.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cum ai îndrăznit? Cât de frumos m-am purtat eu cu tine? Știi foarte bine”, mai spune femeia furioasă.

Potrivit Daily Mail, tânăra a mers să-l surprindă pe soțul infidel în camera de hotel alături de câțiva prieteni și se pare că banii erau motiv de dispută în cuplu.

Citește și: Divorț în monarhia spaniolă! Infanta Cristina s-a despărțit de soțul ei, după ce acesta a fost prins de mână cu o altă femeie

I-ai folosit banii până astăzi”, i-a spus una dintre prietenele femeii, lucru care l-a înfuriat extrem de tare pe bărbat.

În plus, soția nervoasă a luat-o de mână pe presupusa amantă, care a întrebat-o: „Putem să vorbim calm?”

Ulterior, s-a aflat că bărbatul infidel nu-i spusese că este căsătorit și au avut o relație romantică la început.

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

Potrivit unui raport All-China Women's Federation, aventurile extraconjugale reprezintă principalul motiv de divorț în China. Ba mai mult, 75 la sută dintre cuplurile care aleg să se despartă o fac din cauza infidelității.

Etichete: infidelitate , sot

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri