Woman,Washing,Her,Blond,Hair
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O femeie susține că nu și-a mai spălat părul cu șampon de doi ani: „Oamenii sunt surprinși de cât de sănătos și curat arată părul meu”

Iiris Heikkinen, o studentă în vârstă de 24 de ani, susține că nu și-a mai spălat părul cu șampon și nu a mai folosit nici balsam de doi ani, când a realizat că produsele de îngrijire disponibile pe piață îi declanșau o mâncărime neplăcută.

Iiris, o tânără de 24 de ani, a dezvăluit că obosise să-și spele părul în fiecare zi, mai ales că apoi se confrunta cu o mâncărime a scalpului. Astfel, fără să stea pe gânduri, ea a ales să renunțe la șampon, iar de doi ani își spală părul doar cu apă.

Citește și: Tratamentul pe care îl face Kim Kardashian pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen: „E dureros, dar merită”

Potrivit Mirror, ea s-a arătat încântată de faptul că are părul mereu curat și, în plus, e mândră că a înlocuit produsele de îngrijire obișnuite cu oțet de mere și cu bicarbonat de sodiu, care sunt recunoscute pentru puterea de a elimina murdăria și grăsimea de pe scalp.

De asemenea, ea recunoaște că o dată la câteva luni alege să-și răsfețe părul cu ulei de cocos, care îi lasă părul mătăsos și strălucitor, așa cum nu a mai fost vreodată.

„La câteva săptămâni de când am renunțat la șampon am constatat că acea mâncărime a dispărut. Părul nu s-a mai îngrășat. Acum, oamenii care mă cunosc pentru prima dată, habar nu au că nu folosesc șampon. Se miră foarte tare atunci când le mărturisesc, consideră că părul arată sănătos și curat”, a mai spus ea, recunoscând, de asemenea, că a avut nevoie de timp pentru a se obișnui cu această schimbare.

Citește și: Te scapă de riduri și aspectul tern al pielii. Cât de frecvent ar trebui să faci masaj facial pentru a te bucura de beneficii

De asemenea, tânăra, care își spală părul doar cu apă de fiecare dată când face duș, a mărturisit că din ritualul ei de îngrijire mai fac parte și pudra de frunze de neem, o plantă folosită în medicina indiană antică pentru a da un plus de strălucire. În plus, pentru a se coafa utilizează pudra de talc.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri