Kim Kardashian wears Balenciaga in New York City
Divertisment

Kim Kardashian în New York City. Profimedia

Tratamentul pe care îl face Kim Kardashian pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen: „E dureros, dar merită”

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, fiind admirată de milioane de femei pentru silueta sa. În vârstă de 41 de ani, femeia de afaceri din SUA apelează cu încredere la tratamentele de înfrumusețare care o ajută să se mențină tot timpul în formă. 

Recent, Kim a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care le arată fanilor ce tratament folosește pentru a-ș înlătura grăsimea de pe abdomen. Deși este o intervenție destul de dureroasă, se pare că fosta soție a lui Kanye West nu se lasă intimidată de disconfortul resimțit și face tot ce poate pentru a arăta perfect. 

În fotografie, vedeta de reality show stă întinsă pe un pat, într-o clinică, cu abdomenul la vedere, având lângă ea un dispozitiv cu laser. Pielea acesteia este vizibil roșie după intervenție, iar Kim a oferit și câteva explicații despre procedură. 

Citește și: Kim Kardashian a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei: „Le detest pentru că sunt încrețite și grosolane”

„Am apelat la laserul Morpheus8 pentru a-mi netezi abdomenul. Cred că este laserul meu preferat, dar e foarte dureros. Cu toate astea, merită din plin”, a scris Kim Kardashian în dreptul imaginii postate pe contul său de Instagram. 

Kim Kardashian abdomen/ Foto: Instagram
Kim Kardashian abdomen/ Foto: Instagram

Procedura cu acest tip de laser remodelează și conturează localizat zona lucrată. Acesta pătrunde adânc în piele și grăsime, transformând aspectul îmbătrânit al pielii într-unul neted și întinerit. 

Ce tratament folosește Kim Kardashian pentru a scăpa de riduri

Postarea vedetei vine după ce aceasta a dezvăluit ce tratament folosește pentru a scăpa de riduri. De curând, Kim Kardashian a fost supusă unei proceduri revoluționare cu lumină intens pulsată, ce ajută la eliminarea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire. Evident, întreg momentul a fost filmat și făcut public pe rețelele de socializare.

Astfel, în cadrul imaginilor respective, vedeta de reality show a mărturisit că a încercat terapia BroadBand Light, o procedură revoluționară, ce ajută la ameliorarea semnelor de pe față, precum acnee, rozacee, pete care apar odată cu înaintarea în vârstă ori sunt cauzate de soare, dar și riduri fine. De asemenea, ea a dezvăluit că tratamentul facial a durat doar cinci minute.

Citește și: Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

Totodată, ea a mărturisit că „este obsedată de tratamentele faciale și de îngrijire a pielii”, fapt pentru care a dorit să împărtășească cu fanii ei procedurile la care apelează.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri