anastasia lenna
Actualitate

Ucraineanca Anastasia Lenna, o fostă regină a frumuseții, spune că e gata să-și apere țara. / Foto: Instagram

O fostă Miss Ucraina vrea să-și apere țara. Anastasia Lenna a renunțat la jobul din Turcia și își îndeamnă conaționalii să lupte

Mulți ucraineni de rând s-au arătat dispuși să lupte pentru țara lor, după ce Rusia a declanșat războiul. Dacă bărbații cu vârste între 18 și 60 de ani nu mai au voie de zile bune să părăsească Ucraina, sunt și destule femei care sunt gata să pună mâna pe arme sau să îndemne la luptă.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Printre ele este și Anastasia Lenna, fosta Miss Grand Ucraina 2015, care s-a pozat cu arma în mână.  Aceasta a plecat din Turcia, acolo unde lucra, pentru a se întoarce în Kiev. Nu mulți știu, dar frumoasa șatenă, de profesie specialist în relații publice, este și o bună practicantă de airsoft, un sport în care participanții se împușcă cu proiectile din plastic, semn că știe să țină o pușcă în mână și să o folosească, lucru pe care este gata să-l facă și în viața reală, în caz de nevoie, scrie Daily Star.

După începerea războiului din țara ei, ea a postat câteva fotografii în care ține în mână o armă Airsoft și a menționat că o va înlocui cu una adevărată pentru că ”nu mai este vremea pentru arme de jucărie”. 

Citește și: O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

"Nu sunt cadru militar, sunt doar un om", a scris Anastasia Lenna pe contul ei de Instagram, înainte de a continua: "Din cauza situației actuale, vreau să vorbesc. Nu sunt cadru militar, sunt doar o femeie, un om normal. Sunt un om normal la fel ca toți ceilalți din țara mea. De asemenea, de ani întregi sunt jucătoare de airsoft (...) Am avut o viață normală până miercuri (24 februarie, prima zi de război - n.r.)", a scris frumoasa ucraineancă pe pagina ei, unde o urmăresc aproape 300.000 de oameni.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri