Yulia Tarasevich
Actualitate

Yulia Tarasevich obișnuia să participe la concrsuri de frumusețe, dar operațiile estetice au desfigurat-o. / Foto: Profimedia

O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

Deși trăsăturile ei fizice au fost apreciate chiar și de un juriu de specialitate, după ce a luat locul doi un concurs național de frumusețe, Yulia Tarasevich a decis să-și facă câteva operații estetice, pentru a ajunge cât mai aproape de perfecțiunea pe care o dorea. Visul ei s-a transformat într-un coșmar după intervențiile care au mutilat-o: aceasta nu mai poate zâmbi sau închide ochii în totalitate.

Yulia Tarasevich îi dă în judecată pe cei care au operat-o și pe care i-a plătit cu 4.000 de dolari, pentru că i-au distrus "fața frumoasă și sănătoasă".

Yulia Tarasevich

Citește și: O tânără de 30 de ani, încoronată Miss SUA în 2019, s-a sinucis. Mesajul postat pe internet cu câteva ore înainte de a-și lua viața

Rusoaica și-a făcut intervențiile la o clinică de top din Krasnodar, dar s-a trezit desfigurată. "Am ajuns la ei cu o față frumoasă și sănătoasă. Am vrut doar să corectez anumite imperfecțiuni cauzate de îmbătrânire. Din nefericire, mi-am pierdut sănătatea", a declarat rusoaica de 43 de ani, mama a doi copii.

Rusoaica Yulia Tarasevich, desfigurată în urma unor operații estetice

Yulia Tarasevich

Yulia spune că a mers să-și facă o blefaroplastie (operație la nivelul pleoapelor-n.r.), un facelift și o intervenție de eliminare a grăsimii din zona obrajilor, scriu cei de la New York Post. Blonda a declarat că, după aceste proceduri a trebuit să plătească 27.000 de dolari pentru a merge de urgență să se opereze la un alt medic, pentru a-și salva ochii.

Cei doi medici care i-au făcut primele intervenții spun că nu sunt responsabili pentru rezultat, susținând că pacienta avea sclerodermie, o afecțiune genetică rară, pe care le-a ascuns-o. Cu toate acestea, nu s-a dovedit că aceasta suferea de boala autoimună, mai ales că a mai făcut o rinoplastie în trecut, care s-a vindecat foarte bine.

Citește și: Regina frumuseții se face șofer de camion. O fostă finalistă la Miss Anglia renunță la viața de model pentru un domeniu al bărbaților

"Am cicatrici care mi s-au format când mi-au rupt țesuturile. Ochii nu mi se închid și nu pot zâmbi. Nu pot ridica buza de sus. Doctorii care m-au desfigurat s-au debarasat de toată responsabilitatea. Am decis să-i dau în judecată", a povestit Yulia Tarasevich, menționând că toate testele și analizele făcute înainte de operații au fost în regulă, astfel că diagnosticul de sclerodermie nu a putut fi confirmat.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri