The,Bride,And,Her,Father.,Crying.,Emotions.,Dancing.,Holding,Hand
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O mireasă și-a dorit să danseze cu tatăl ei la nuntă, dar acesta a refuzat-o. Ce a urmat apoi a devenit viral

Cea mai frumoasă zi din viața unei mirese a fost la un pas de a se transforma într-un coșmar după ce tatăl ei a refuzat să danseze cu ea.

„Am fost sfâșiată de durere”, a dezvăluit tânăra în cadrul unui videoclip postat pe TikTok. Totodată, ea a dezvăluit și cine a fost persoana care a salvat întreg momentul.

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

Jess Anastasi și-a dorit să-i mulțumească tatălui ei pentru dragostea și sfaturile împărtășite de-a lungul timpului printr-un momente special în timpul nunții. Concret, ea și-a dorit să danseze cu el în cadrul ceremoniei, însă bărbatul a refuzat-o fără să stea pe gânduri.

@mrsanastasi_ Still a thought i think about regularly #weddingtiktok #fyp ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

„Am așteptat acest moment toată viața și am fost atât de entuziasmată de ideea că voi dansa cu tatăl meu. Am fost sfâșiată de durere”, a mai scris ea pe imaginile postate pe TikTok, care au fost urmărite de peste trei milioane de persoane.

Din fericire, însă, momentul a fost salvat de socrul tinerei, care a ales să danseze cu ea.

„Din fericire socrul meu a pășit pe ring fără să stea pe gânduri. Sunt atât de recunoscătoare pentru că am intrat într-o familie atât de frumoasă!”, a mai spus aceasta.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

Evident, reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară: „Și-a dorit acest moment. Acest bărbat te iubește mult!”, „Ai dansat cu bărbatul potrivit. Felul în care te privește arată că te consideră fiica lui”, „Mă bucur atât de mult pentru tine, ești norocoasă!”

De asemenea, într-un videoclip postat ulterior, tânăra a subliniat că nu a făcut publică întâmplarea de la nuntă pentru a-l critica pe tatăl ei, ci doar și-a dorit să-și exprime recunoștința pentru tatăl mirelui.

Etichete: mireasa , viral , dans

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri