The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Actualitate

Catherine, prințesa de Wales. Getty Images

O nouă teorie legată de absența prințesei de Wales la Balmoral. De ce nu i s-ar fi permis, de fapt, să-și ia adio de la regină

Lui Kate Middleton i s-ar fi refuzat să-și ia rămas bun de la regină, în ultimele clipe de viață ale suveranei la Balmoral, dintr-un motiv anume, scrie Daily Mail. Biograful Robert Jobson, autorul cărții „Our King”, susține că a fost luată o astfel de decizie pentru ca membrilor casei regale britanice să nu li poată reproșa absența soției prințului Harry, Meghan Markle.

Prințesa de Wales a trebuit să stea departe de Balmoral, în timp ce alți membri ai familiei regale au mers de urgență la castel pentru ultimele clipe cu regina, în septembrie anul trecut.

Kate, în vârstă de 41 de ani, a rămas în Windsor pentru a-și îngriji copiii, a fost mesajul care s-a rostogolit pe rețelele sociale.

Scriitorul Robert Jobson susține că s-a luat această hotărâre pentru ca palatul să se poată asigura că prințul Harry nu are vreo scuză să-și aducă soția, putând insista să facă asta dacă și Catherine ar fi fost acolo.

„Actualul rege a spus că doar copiii și nepoții pot fi în ultimele clipe alături de regină”, a mărturisit autorul pentru Daily Telegraph Australia, adăugând că Charles a vrut astfel să sublinieze că „nu este potrivit ca soțiile nepoților să participe”.

„De fapt, în privat, a vrut să spună că Meghan nu este binevenită”, a continuat el, potrivit unui articol din NZ Herald. „Kate a stat departe, dar și-a dorit cu disperare să fie acolo cu regina în ultimele ei momente. O decizie care a condus la noi resentimente ale prințesei față de Meghan. Dar el nu i-a putut spune asta lui Harry, așa că a intervenit personal și i-a cerut lui Kate să rămână acasă, astfel încât Meghan să nu se simtă lezată”.

William și alți membri ai familiei apropiate au mers la Balmoral pentru a fi cu regina, după ce medicii au dezvăluit că sunt „îngrijorați” pentru sănătatea ei. Prințul Harry s-a grăbit să ajungă în Scoția pentru a-și vedea bunica, dar nu a mai găsit-o în viață pe Elisabeta a II-a.

În memoriile sale explozive, „Spare”, ducele de Sussex a dezvăluit ultimele cuvinte sincere pe care i le-a spus acesteia, la doar câteva ore după decesul ei. I-a șoptit că „spera să fie fericită” că se va reîntâlni cu prințul Philip, care a murit cu un an mai devreme, dar și că o admiră pentru că și-a îndeplinit sarcinile până la final.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri