tasia taylor
Actualitate

Tasia Taylor, profesoara de 23 de ani care a adoptat două adolescente. / Foto: Instagram

O profesoară de 23 de ani, criticată după ce a adoptat două adolescente: "E cea mai bună decizie din viața mea"

Drew și Tasia Taylor sunt un tânăr cuplu căsătorit. Deși au doar 20 și puțin de ani, au decis să adopte două adolescente, dar după ce au făcut publică această mișcare, mulți internauți i-au criticat, spunându-le că sunt prea tineri pentru a fi părinți.

Tasia, care lucrează ca profesoară, nu s-a gândit nicio clipă la vârsta ei atunci când a luat hotărârea de a da o șansă la o viață mai bună pentru două fete adolescente. 

Citește și: E actriță de succes în Anglia, dar a trăit primii ani într-un orfelinat din România. Povestea Ionicăi Adriana pare ruptă dintr-un film

Căsătoriți de doi ani și jumătate, Tasia și Drew le-au adoptat pe Tamiray (15 ani) și Rory (13 ani), în decembrie anul trecut. Tânăra mamă spune că aceasta a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodată, iar ideea că va crește fetele până acestea vor împlini 18 ani și vor merge la facultate o face fericită.

@tasiactaylor empty nester at 28 sounds pretty good #christian #teacher #fostering #adoptingteens #teachersontiktok #inlovewithkindergarteners ♬ Smart Ways To Live - Smart Ways To Live

Clipul vizionat de peste 11 milioane de ori a adunat o mulțime de comentarii, oamenii împărțindu-se în două tabere.

"Nu știu de ce creierul meu nu poate procesa asta. Sunteți atât de tineri. E ciudat să vă văd cu adolescente"; "Sigur aveți mai mulți bani decât mulți dintre noi, altfel nu știu cum să puteți permite să creșteți două adolescente", au fost câteva dintre comentariile celor care nu le-au apreciat felul în care Drew și Tasia au ales să-și construiască o familie.

"Am avut un job încă de la 16 ani și am muncit pe tot parcursul facultății. Am lucrat din răsputeri să ajungem aici și avem mai multe diplome de licență", a replicat Tasia. De asemenea, "i-a tras de urechi" pe urmăritori pentru cuvintele neplăcute, spunându-le că au rănit-o și că ceea ce fac ei se numește cyberbullying.

@tasiactaylor we call them RK and Toot around here #teacher #fostering #adoptingteens #teachersontiktok #teachersoftiktok #christian #christianitytiktok ♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS

Citește și: Un tânăr și-a cunoscut mama biologică la 20 de ani de când a fost dat spre adopție. Ce a descoperit despre femeia care i-a dat viață

"E un gest atât de frumos, mai ales că adolescenții tind a fi ignorați în sistemul de adopții"; "E o mișcare genială și atât de utilă în această lume"; "Sună atât de distractiv pentru ambele părți"; "Acești copii sunt norocoși să vă aibă" - au fost comentarii din partea internauților care au luat apărarea tinerilor și i-au felicitat pentru gestul făcut.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri