Motivul pentru care o profesoară și-a dat demisia de la catedră
Actualitate

Motivul pentru care o profesoară și-a dat demisia de la catedră / Facebook

O profesoară de limba engleză și-a dat demisia și a devenit creatoare de conținut pe un site de adulți: „Câștig de cinci ori mai mult!”

O femeie în vârstă de 50 de ani, care lucra ca profesoară de limba engleză la un liceu din Ohio, Statele Unite ale Americii, și-a dat demisia și, fără să se teamă că va fi judecată de cei din jur, și-a făcut cont pe un site de adulți.

Jennifer Ruziscka, în vârstă de 50 de ani, a lucrat ca profesoară de limba engleză la liceul Sprinfield din Holland, Ohio, SUA, pentru 28 de ani. Nemulțumită de salariul pe care îl primea, ea a decis să facă o schimbare și a ajuns să fie creatoare de conținut pe un site pentru adulți.

Profesoara care a renunțat la job

Potrivit Nypost, femeia a început să posteze pe contul respectiv anul trecut, în luna decembrie, iar la scurt timp șefii ei au aflat ce face și au suspendat-o din funcție, fiind acuzată de „comportament nepotrivit”.

Citește și: Gestul ei scrie istorie. Motivul pentru care o fostă profesoară donează 1 miliard de dolari unei facultăţi din SUA

Într-un interviu pentru Fox News, femeia a povestit că a ajuns să creeze conținut împinsă de nevoia de a-și întreține familia, ea fiind singura cu venit.

Deși administra două afaceri, presiunea financiară a împins-o să ia această hotărâre, dar nu regretă, întrucât a ajuns să câștige de cinci ori mai mult.

„Acele afaceri mă solicitau foarte mult și mă determinau să-i neglijez pe elevii mei. Să am un cont pe site-ul respectiv este foarte simplu, pot să petrec 20-30 de minute pe seară pentru a produce conținut sau să lucrez 3-4 ore pe săptămână. Câștig de cinci ori mai mult”, a spus ea.

Deși a trecut puțin timp de când a început să lucreze în acest domeniu, ea spune că veniturile sunt mult mai mari: „Măcar acum pot să respir liniștită că pot să-mi achit facturile”, a mai spus fosta profesoară care și-a exprimat, de asemenea, regretul cu privire că îi este interzis să se mai întoarcă la catedră.

Citește și: Cum s-a răzbunat o elevă pe profesoara ei, după ce aceasta a spus în fața clasei că fata e adoptată: „Nu avea dreptul să zică asta”

„De când am plecat m-am confruntat cu sentimente de tristețe, goliciune și dezamăgire. Mi-a plăcut să intru în acea clădire, eram entuziasmată de ceea ce urma să fac în fiecare zi, iar energia de la clasă era uimitoare, aveam o relație uimitoare cu elevii”, a mai spus ea.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri