profesoara erin
Actualitate

Erin, tânăra profesoară care a arătat pe TikTok ce a primit în Săptămâna aprecierii profesorilor. / Foto: captură TikTok nalgenefan

Cadourile bizare pe care le-a primit o profesoară i-au amuzat pe internauți. În comentarii s-au adunat exemple și mai neobișnuite

În SUA există o sărbătoare ce ține o săptămână, dedicată profesorilor. În cele câteva zile în care li se arată cât sunt de apreciate, cadrele didactice primesc cadouri simbolice sau mai consistente din partea elevilor, a asociațiilor de părinți sau a comunității locale. Erin, o profesoară într-o școală publică dintr-un district deloc bine subvenționat, a prezentat conținutul pungii ei de cadou.

 

@nalgenefan Comment ur favorite item 🤪 #fyp #teachersoftiktok #teacherapprecationweek ♬ original sound - erin

Citește și: Profesoară de fizică din Rusia, concediată după o săptămână de lucru. Ce i-a deranjat pe șefi la tânăra de 22 de ani

Această sărbătoare se ține în prima jumătate a lunii mai. Unele organizații locale ajută la compunerea cadourilor care ajung la profesori. Erin a împărtășit pe TikTok ce a primit într-o pungă de la biserica locală. Cel mai bizar lucru a fost un cupon cu reducere de 10% la incinerare.

"Sunt profesoară la o școală publică, fac 43.000 de dolari anual înainte de taxe și iată ce am primit de Săptămâna aprecierii profesorilor", și-a început Erin prezentarea văzută de 5 milioane de oameni.

Cadoul a inclus o sticlă cu apă, o mingiuță antistres, un carnețel, un balsam de buze, un breloc, un baton proteic, două pixuri, o bomboană, o acadea, un spray dezinfectant pentru mâini, precum și o invitație de a merge la biserică.

Citește și: O profesoară de 23 de ani, criticată după ce a adoptat două adolescente: “E cea mai bună decizie din viața mea”

Obiectul "favorit" al tinerei profesoare a fost o carte de vizită care avea un cupon de reducere integrat: 10% la servicii de incinerare.

În comentarii s-au strâns mai multe cadre didactice dornice să împărtășească ce au primit, la rândul lor. "Anul trecut ni s-a dat o conservă cu supă pentru că suntem super"; "Nouă ne-au pus hârtie cu 2 straturi în baie în Săptămâna aprecierii"; "Aș prefera să primesc cei 10 dolari pe care i-au cheltuit pentru cadou"; "Școala mea ne-a făcut doar o urare într-un email"; "Într-un an am primit o farfurie de unică folosință cu mâncare de fasole, fără glumă"; "Într-o zi am primit salată de fructe, iar în a doua, un smoothie făcut din toate fructele rămase"; "Am primit un tub de lipici pe care scria 'tu ești lipiciul care ne ține pe toți uniți' și un flyer în care eram invitați să facem donații consiliului"; "O prietenă a primit un drops".

Citește și: Cum s-a răzbunat o elevă pe profesoara ei, după ce aceasta a spus în fața clasei că fata e adoptată: „Nu avea dreptul să zică asta”

Etichete: cadou , profesoara , tiktok

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri