Partner Runs Off with Ukranian Refugee, UK - 22 May 2022
Actualitate

Ucraineanca Sofiia Karkadym, acuzată de o femeie din Marea Britanie că i-a furat soțul. / Foto: Profimedia

Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: "Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui"

În urmă cu câteva săptămâni, o poveste despre o refugiată din Ucraina și un bărbat din Marea Britanie făcea înconjurul lumii. Motivul? Tânăra de 22 de ani era acuzată de soția britanicului că i-a furat partenerul. Cei doi proaspăt iubiți au fugit împreună, iar soția le-a făcut povestea publică.

Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, a fugit din calea războiului în Marea Britanie, unde a fost "adoptată" de Lorna și Tony Garnett, o tânără familie cu doi copii. Nici bine nu s-a acomodat în casa ei temporară, că ucraineanca a și dispărut. Nu singură, ci alături de Tony, în vârstă de 29 de ani, care s-a îndrăgostit pe loc de blonda care i-a trecut pragul casei. După 10 zile de când s-au cunoscut, Sofia și Tony au fugit împreună. Bărbatul spune că s-a îndrăgostit iremediabil și că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de noua lui parteneră, scrie metro.co.uk.

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

De cealaltă parte, soția părăsită spune că Sofia a făcut tot posibilul pentru a-l cuceri pe Tony, umblând prin casă în bluze decoltate și cu ruj pe buze. Cu toate acestea, acuzata susține că nu a avut niciodată intenția de a-i fura bărbatul și că Lorna nu a făcut altceva decât să-i apropie cu suspiciunile ei continue.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sofia a rupt tăcerea prin intermediul unei postări pe Instagram, unde a explicat partea ei de adevăr: "Primul lucru pe care vreau să-l spun este că nu am furat pe nimeni din familia sa. A fost decizia lui conștientă, decizia unui bărbat de 29 de ani care are dreptul să iubească, să fie fericit și să aleagă cu cine vrea să fie". Aceasta a spus și că presa britanică a exagerat povestea și că a relatat-o în așa fel încât să pară mai dramatică decât a fost cu adevărat.

Mai mult, ucraineanca se declară fericită în brațele lui Tony, spunând că dragostea lor este "reală și minunată". "Anthony și cu mine o ducem grozav, așa că le mulțumesc celor care m-au susținut de la început și au știut că acțiunile mele sunt reale. Ceilalți vor fi dezamăgiți că ne-au judecat", a mai scris Sofiia pe Instagram.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu jurnalista care a protestat în direct față de invazia rusă din Ucraina. Viața ei s-a schimbat complet

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri