Ultima dorință a unui tânăr de 27 de ani. Ce a făcut după ce medicii i-au spus că mai are de trăit câteva săptămâni (3)
Actualitate

Ultima dorință a unui tânăr de 27 de ani. Ce a făcut după ce medicii i-au spus că mai are de trăit câteva săptămâni / Facebook

Ultima dorință a unui tânăr de 27 de ani. Ce a făcut după ce medicii i-au spus că mai are de trăit câteva săptămâni

Atunci când medicii i-au spus lui Hunter Knisley, un bărbat în vârstă de doar 27 de ani, că mai are de trăit doar câteva săptămâni, apropiații săi s-au mobilizat pentru a-i îndeplini ultima dorință, și anume să se căsătorească pe plajă cu Emily Draper Knisley, logodnica lui.

”E dragostea vieții mele.”, le-a mărturisit Hunter jurnaliștilor de la People. Deși au avut parte de o conexiune unică încă de la naștere, ei fiind născuți în aceeași zi, la Centrul Medical Fairfield din Lancaster, Ohio, la doar patru ore diferență, viața nu a fost deloc blândă cu ei.

La vârsta de opt ani, Hunter a fost diagnosticat cu distrofie musculară Becker, o boală asemănătoare cu distrofia musculară Duchenne, însă mult mai rară și care progresează mai încet.

”Când am început să mă joc T-Ball, alergam diferit față de ceilalți copii și eram mai încet.”, își amintește Hunter, în timp ce Emily considera că era adorabil.

Zece ani mai târziu, însă, în 2019, ei s-au reîntâlnit pe Facebook. El i-a scris fără să stea pe gânduri. Împărtășeau aceleași pasiuni, și anume dragostea pentru muzica semnată de Destiny's Child, Backstreet Boys ori pentru filmele cu Johnny Depp.

Am simțit că suntem cei mai buni prieteni.”, a declarat Emily, care a povestit că două luni mai târziu, ei au ieșit la o primă întâlnire.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile. E complet schimbată cu părul blond platinat

”Am avut o conexiune aparte. Ea e foarte frumoasă, este o persoană bună și te bucuri să o ai în preajmă.”, a mărturisit Hunter, dezvăluind că la cea de-a treia întâlnire i-a mărturisit că nu știe cât mai are de trăit, întrucât un infarct este ceva comun pentru pacienții cu acest tip de distrofie musculară.

Emily a mers acasă ulterior, n-a știut cum să reacționeze la o astfel de veste, mai ales că are două fiice dintr-o relație anterioară. A ales, însă, să-și trăiască povestea de iubire indiferent de ce final va avea.

”Dacă îmi va frânge cineva inima, vreau să fie el.”, a spus Emily, care a acceptat propunerea lui Hunter de a se muta în Ohio.

”Ador să mă trezesc lângă ele în fiecare dimineață.”, povestește Hunter, referindu-se și la cele două fiice ale lui Emily.

Citește și: De ce nu s-a putut gândi niciodată prințesa Diana la o relație cu Tom Cruise. Fostul ei bucătar a povestit motivul surprinzător

În 2021, ei au devenit părinții unui băiețel ce poartă numele Maverick, însă la scurt timp, viața lor a luat o întorsătură neașteptată. Hunter a ajuns la spital pentru un control de rutină, iar în urma investigațiilor, medicii i-au zis că mai are doar câteva săptămâni de trăit.

Ultima dorință a unui tânăr de 27 de ani. Ce a făcut după ce medicii i-au spus că mai are de trăit câteva săptămâni (4)

”Am fost șocat.”, și-a amintit Hunter, care ulterior le-a împărtășit apropiaților săi ultima dorință, și anume să se căsătorească pe plaja Myrtle și să-și ducă copiii să vadă oceanul.

Emily a grăbit formalitățile de divorț, pentru a se putea recăsători cu partenerul ei care mai avea foarte puțin timp de trăit. Iar visul lor s-a împlinit pe 14 aprilie, când și-au unit destinele pe plajă, așa cum și-au dorit.

Ultima dorință a unui tânăr de 27 de ani. Ce a făcut după ce medicii i-au spus că mai are de trăit câteva săptămâni (2)

Deși trec prin momente dificile, iar incertitudinea le dă bătăi de cap, cei doi au vrut să-și împărtășească povestea pentru a inspira alți oameni: ”Există bine în orice situație.”, a spus Emily.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri