49th Annual AFI Lifetime Achievement Award Gala Tribute Celebrating Nicole Kidman
Actualitate

Nicole Kidman. Profimedia

O relație complicată. Copiii lui Nicole Kidman din mariajul cu Tom Cruise nu i-au fost alături când a fost onorată cu premiul AFI

Nicole Kidman a fost onorată cu premiul AFI pentru întreaga sa carieră, în cadrul unui eveniment special unde a fost însoțită de actualul ei partener de viață, Keith Urban, dar și de fiicele lor. În sală, i-au fost alături și prietenii de la Hollywood, însă au lipsit cei doi copii pe care actrița australiană i-a adoptat împreună cu fostul ei soț Tom Cruise.

Se pare că Nicole a sperat până în ultima clipă ca Bella și Connor să-și facă apariția la eleganta gală din New York, deși era consțientă în același timp că șansele erau extrem de mici. 

Nicole Kidman a devenit prima actriță australiană care a primit cea mai înaltă onoare din partea Americii, pentru cariera sa în industria cinematografică, trofeul AFI Life Achievement, arată Daily Mail.

În timp ce Connor (29 de ani), despre care se crede că îi este „extrem de loial tatălui său”, nu i-a arătat lui Nicole niciun fel de sprijin public pentru realizarea ei, fiica sa, Bella (31 de ani), a apreciat una dintre postările de pe Instagram ale mamei sale, legate de acest trofeu.

„Nicole știe că băiatul ei, Connor, îi este extrem de loial tatălui său, dar invitația este acolo pentru amândoi. Ea încearcă să-și limiteze așteptările, dar se agață de speranța că Bella va fi alături de ea”, declara o sursă, pentru New Idea, în iunie anul trecut.

Tom și Connor au fost văzuți ocazional participând împreună la evenimente sportive.

Citește și: Legătura lor este indestructibilă. Primele imagini cu Katie Holmes și Suri Cruise, după ce fiica lui Tom Cruise a împlinit 18 ani

Nicole Kidman și copiii ei din mariajul cu Tom Cruise au o relație extrem de complicată

Bella și Connor sunt singurii copii pe care Nicole îi are din căsnicia cu fostul ei soț Tom Cruise, perechea adoptându-i pe cei doi în 1992 și 1995. Cuplul de la Hollywood s-a căsătorit în 1990 și a divorțat în 2001. Tom mai are o fiică, Suri Cruise, de 18 ani, cu fosta soție Katie Holmes.

Nicole Kidman e uneori complexată de înălțimea ei. Actrița mărturisește că se simte ca o „girafă” pe covorul roșu

US News - July 23, 1993
Tom Cruise și Nicole Kidman. Profimedia

După ce și-a refăcut viața cu cel de-al doilea ei soț, Keith Urban, Nicole a devenit mama a două fete, Sunday Rose (15 ani) și Faith Margaret (13 ani). 

Bella și Connor au ales scientologia și nu îi spun mamă lui Nicole Kidman

Nu se cunosc foarte multe detalii despre relația actuală a lui Nicole cu Bella și Connor, deoarece ei au rămas „foarte apropiați tatălui lor” după despărțirea ei de starul din „Top Gun”, aceștia fiind crescuți în controversata Biserică a Scientologiei.

Kidman a refuzat mai mereu să vorbească despre religie sau despre legăturile ei de familie. Ea a lipsit de la multe dintre evenimentele din viața celor doi copii, inclusiv de la nunta Bellei, din Londra, în 2015, în ciuda faptului că se afla în oraș la acea vreme. Vedeta din „Big Little Lies” nu a mai fost fotografiată în public cu Bella și Connor din 2007. Surse susțin că a fost „devastată” după ce aceștia nu au vrut să participe la înmormântarea tatălui ei în 2014.

În 2018, în timp ce a acceptat premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță, vedeta din „Nine Perfect Strangers” le-a mulțumit fiicelor sale biologice și luiKeith Urban, dar nu i-a menționat pe Connor sau pe Bella.

Într-un rar moment când a vorbit despre ei, a mărturisit doar că aceștia „au ales scientologia” și că „nu-i spun mamă”.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri