Nicole Kidman
Actualitate

Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul ei / Getty Images

Nicole Kidman e uneori complexată de înălțimea ei. Actrița mărturisește că se simte ca o „girafă” pe covorul roșu

Nicole Kidman este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la Hollywood, având o carieră de decenii. Cu toate acestea, încă se simte nesigură din cauza înălțimii sale, după ce i s-a spus în nenumărate rânduri că este prea înaltă pentru a fi o actriță de succes. 

În cadrul unui interviu oferit pentru Radio Times, actrița în vârstă de 56 de ani, care are 1,80 metri înălțime, a mărturisit că uneori încă o deranjează înălțimea ei și că se simte ca o „girafă” atunci când pășește pe covorul roșu. 

„Mi s-a spus că nu voi avea o carieră de succes pentru că sunt prea înaltă. Îmi amintesc că eram o adolescentă când am mers la prima audiție și au început să mă măsoare. Trebuia să am 1,57 metri pentru rol, iar eu aveam 1,62 metri deja. Nu am primit rolul. Nici măcar nu m-au sunat înapoi”, a povestit actrița. 

Citește și: Nicole Kidman, imagine rară alături de soțul ei, în ziua în care muzicianul a împlinit 55 de ani. Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți

Actrițele din serialul "Big Little Lies"
Actrițele din serialul "Big Little Lies" / Foto: Profimedia

Nicole, care la vârsta de 13 ani avea deja 1,50 metri, a recunoscut că a fost tachinată în mod repetat pentru faptul că era mult prea înaltă față de colegii săi. „Am fost tachinată și numită Stalky. Oamenii mă întrebau constant cum e aerul acolo sus, iar bărbații își dădeau cu părerea despre cât de înalți ar trebui să fie pantofii mei cu toc atunci când eram alături de ei. Întotdeauna când merg pe covorul roșu mă simt ca o girafă”, a mai spus Nicole. 

Acum, Nicole Kidman, care este mama celor două fiice, Sunday, în vârstă de 15 ani, și Faith, în vârstă de 13 ani, împreună cu soțul ei, Keith Urban, și a celor doi copii adoptați, Isabella, în vârstă de 31 de ani, și Connor, în vârstă de 28 de ani, din fosta căsnicie cu Tom Cruise, susține că lecțiile pe care le-a primit de-a lungul vieții au învățat-o să fie mai atentă la educația pe care le-o oferă copiilor ei. 

Citește și: Nicole Kidman adoptă același stil precum Kim Kardashian. Actrița a fost văzută purtând aceeași pereche de ochelari de soare unici

„Le spun fiicelor mele că aspectul fizici nu este totul. Ce contează este cum le permiți altora să spună „da” sau „nu” și dacă accepți asta. Reziliența interioară ca ființă umană, aceasta este cu adevărat superputerea.”, a mărturisit actrița.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?