rochie controversata
Divertisment

Rochia mulată și decupată a fost descrisă drept potrivită pentru o înmormântare. / Foto: captură video TikTiok

Reacții furibunde după ce un brand și-a descris rochia foarte scurtă și decupată ca perfectă pentru o înmormântare: "Lipsă de respect"

Un mic brand britanic de modă a creat o adevărată furtună pe rețelele sociale, după ce și-a promovat una dintre rochii drept "perfectă" pentru a fi purtată la o înmormântare. Singura problemă: ținuta este extrem de decoltată și mulată.

O rochie scurtă, foarte mulată și decoltată până în zona abdomenului a devenit subiect de controverse pe TikTok. Potrivită mai degrabă pentru o ieșire în club, ținuta neagră a fost descrisă drept ideală pentru o înmormântare. Mii de oameni au reacționat rapid la felul în care brandul și-a descris creația, considerând că ia în derâdere un moment de mare durere din viața oricui.

@edgylittlepieces2 #fyp #foryou #foryoupage #outfit #fashion #ootd #styletips #outfitideas #outfitinspo ♬ original sound - edgylittlepieces

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Catherine Zeta-Jones, într-o rochie decoltată până la abdomen. Elegantă și stilată, a apărut pe covorul roșu la brațul fiului ei

Internauții au catalogat rochia și promovarea ei drept "nepotrivite" și "dezgustătoare". "Atât de mulți oameni mi-au cerut haine potrivite pentru o înmormântare. Nu mai căuta, credeam că rochia aceasta este perfectă", spune blonda care probează ținuta în clipul devenit viral, găsind o modalitate de promovare care sigur a captat atenția tuturor.

rochie controversata
Rochia mulată și decupată a fost descrisă drept potrivită pentru o înmormântare. / Foto: captură video TikTiok

Ținuta arată ca una pe care o femeie îndrăzneață ar purta-o mai degrabă într-un club. Modelul inedit a stârnit o ploaie de comentarii: "Glumești?", a scris cineva, pentru ca proprietara brandului să răspundă simplu: "Nu, fată, chiar nu". "E reală treaba asta? Nu porți așa ceva la o înmormântare, e prea mult și total greșit"; "Ce lipsă de respect", i-au scris și alții, în timp ce unele persoane au luat totul ca pe o glumă: "Dacă apari așa la înmormântarea mea, mă trezesc din morți"; "Văduva care-și caută un alt bărbat"; "Poate cineva să poarte asta la înmormântarea mea?", i-au scris ei.

@edgylittlepieces2 #fyp #foryou #foryoupage #outfit #fashion #ootd #styletips #outfitideas #outfitinspo ♬ original sound - edgylittlepieces

Citește și: O tânără de 23 de ani, clip viral pe internet, în care-și arată fațetele dentare cumpărate online: “Arăt ca un cal”

Într-un al doilea clip, blonda a demonstrat și cum rochia poate fi strânsă de șireturile din față pentru un look mai "cuminte". Aceasta a menționat și că este cel mai bine vândut produs al mărcii ei și că de abia ține pasul cu cererea.

Etichete: viral , rochie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri