A fost dată afară din supermarket
Actualitate

A fost dată afară din supermarket / Profimedia Images

O tânără de 21 de ani a fost dată afară din supermarket din cauza ținutei provocatoare: „S-au purtat așa pentru că sunt irezistibilă”

O tânără în vârstă de 21 de ani, care trăiește în Brazilia, a dezvăluit că a fost dată afară dintr-un supermarket pentru că era îmbrăcată prea sexy.

Kerolay Caves are 21 de ani, este influencer și reușește să se facă mereu remarcată grație ținutelor nonconformiste pe care le poartă.

De curând, însă, ea a ieșit la cumpărături îmbrăcată în pantaloni scurți din blugi, pe care i-a combinat cu un top scurt, ce-i lăsa la vedere abdomenul.

O tânără de 21 de ani a fost dată afară din supermarket din cauza ținutei provocatoare „S-au purtat așa pentru că sunt irezistibilă”

Citește și: Reacții furibunde după ce un brand și-a descris rochia foarte scurtă și decupată ca perfectă pentru o înmormântare: “Lipsă de respect”

În timp ce ea era de părere că arată foarte bine, clienții supermarketului au privit-o suspect și agresiv, iar angajații au decis să o dea afară, pe motiv că este îmbrăcată nepotrivit, pantalonii fiind prea scurți.

„Au venit de la supermarket și mi-au spus să plec. Oamenii mă priveau agresiv”, a povestit ea pe rețelele sociale, unde le-a cerut părerea și prietenilor virtuali.

O tânără de 21 de ani a fost dată afară din supermarket din cauza ținutei provocatoare „S-au purtat așa pentru că sunt irezistibilă”

”Ce părere aveți? Mie mi se pare absurd ca femeile să fie tratate în acest fel. Adevărul este, căci cu toate am trecut prin asta, se poartă în acest fel pentru că suntem irezistibile”.

Citește și: O fostă spioană se laudă că poate cuceri orice bărbat. A trecut prin întâmplări desprinse parcă din filme, dar acum duce o viață de vis

Deși se aștepta ca mulți prieteni virtuali să-i ia apărarea, tânăra a avut parte de o surpriză, aceștia fiind de părere că s-a îmbrăcat nepotrivit, topul fiind prea transparent, iar blugii prea scurți.

„Nu ar trebui să ieși la cumpărături așa”, „Pur și simplu e stânjenitor să te îmbraci așa, la supermarket sunt și copii”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Etichete: tanara , supermarket

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri