Ea e tânăra care suferă de amnezie
Actualitate

Ea e tânăra care suferă de amnezie / Captură foto Mirror

O tânără amnezică se trezește frecvent crezând că are șase ani: ”E îngrozitor, logodnicul meu e obligat să-mi amintească cine e!”

Chloe Barnard, o tânără în vârstă de 29 de ani, din Leicestershire, Anglia, se confruntă cu o amnezie severă, motiv pentru care se trezește frecvent crezând că are șase ani. Mai mult de atât, tânăra nu-și recunoaște nici logodnicul, fapt pentru care el trebuie să-i amintească cine este în fiecare zi.

Chloe Barnard, o tânără de 29 de ani, care lucrează ca chelneriță, duce o viață de coșmar, întrucât uneori uită complet 23 de ani din viața ei și crede că logodnicul ei, bărbatul pe care-l iubește enorm, a răpit-o. Din acest motiv, el este nevoit să-i amintească cine este de fiecare dată când i se întâmplă asta.

Citește și: Cum arată o nuntă de miliardar. Focuri de artificii mai ceva ca de Revelion, ceremonie într-o vilă de lux din Italia, concert Lady Gaga

Potrivit Mirror, tânăra suferă de o boală rară a creierului, despre care se crede că a fost provocată de un infarct. Problema de sănătate a fetei este cât se poate de serioasă, întrucât uneori se trezește și crede că este o adolescentă, motiv pentru care îl acuză pe partenerul ei de 39 de ani că ar fi pedofil.

”Pot să mă întorc la orice vârstă. La un moment dat m-am trezit crezând că am șase ani. A fost îngrozitor.”, a declarat tânăra, potrivit sursei citate.

De asemenea, ea a oferit și alte detalii despre un episod de amnezie:”Într-o noapte, eu și James am avut o discuție și m-am dus la somn. Ceva, însă, m-a trezit la un moment dat. M-am dus jos, dar n-am recunoscut casa. Mi-am spus că trebuie să fie a mea, pentru că există niște scări. Credeam că am șase ani. Partenerul meu era pe canapea, avea alături câinele, despre care nu știam că e al meu. Am stat în dreptul scărilor și l-am întrebat cine e, după care am zis că-i vreau pe părinții mei.”, a mai povestit tânăra.

”El a știut ce să facă astfel încât să nu mă sperie. M-a ajutat să urc scările și să mă bag în pat. I-am spus că nu voi intra în pat cu un pedofil, că vreau să vină părinții mei. Ba chiar am încercat să sun la Poliție, dar mi-a luat telefonul. I-am sunat pe părinții mei și m-am liniștit. A doua zi m-am trezit și eram bine.”, a mai povestit Chloe. 

Citește și: O profesoară de 48 de ani vrea o familie cu iubitul care nici nu era născut când ea se căsătorea prima dată: “Ne-am înțeles imediat”

De asemenea, ea a mărturisit că a avut multe astfel de episoade. La un moment dat s-a trezit crezând că are 16 ani și că partenerul ei a răpit-o, iar altădată că are 19 ani.

Totodată, ea susține că are astfel de episoade o dată la câteva luni, de obicei ele fiind declanșate de stres ori de lipsa de somn. Medicii, însă, le pun pe seama unui infarc pe care tânăra l-a avut la 19 ani.

Ea a fost diagnosticată cu această afecțiune rară în 2018, când s-a trezit într-un pub că nu-l recunoștea pe logodnicul ei, deși aveau cinci ani de relație.

Etichete: amnezie , logodnic , amintiri , chloe

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri