Blurred,Background,Of,Modern,Operating,Room,At,Hospital
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O tânără de 26 de ani, mama a trei copii, a murit după o intervenție estetică. Fratele ei: „Este tragic, suntem șocați!”

O tânără în vârstă de 26 de ani, mama a trei copii, s-a stins din viață subit, după ce a călătorit în Turcia pentru o intervenție estetică.

În ciuda insistențelor familiei că nu are nevoie de o astfel de intervenție, Demi Agoglia, o tânără de 26 de ani, a plecat în Turcia cu partenerul ei pentru a-și face o operație de mărire a posteriorului.

Citește și: Unde a ajuns să doarmă o femeie de 50 de ani, după ce și-a vândut casa pentru operații estetice. Nu regretă deloc: "Arăt fabulos"

Potrivit Mirror, femeia, care era mama a trei copii, s-a plâns de dureri în piept cu câteva ore înainte de deces, iar în timp ce se afla într-un taxi, fiind în drum spre o clinică, a făcut infarct. Deși partenerul ei, Bradley Jones, a încercat să-i acorde primul ajutor și a fost transportată de urgență la spital, medicii nu au mai putut să o salveze, fiind pronunțat decesul ei.

Demi Agoglia a murit după o intervenție estetică

Conform sursei citate, tânăra urma să se întoarcă acasă în Salford, Manchester, cu puțin timp înainte de a se stinge din viață. Ea avea acasă trei copii, cel mai mic fiind născut în urmă cu șapte luni.

Carl, fratele ei în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că toți membrii familiei au insistat ca Demi să nu-și facă această intervenție, dar ea nu a ținut cont de părerile lor: „Este tragic, suntem șocați. Niciunul dintre noi nu și-a dorit să se opereze, dar ea a făcut-o oricum, pentru că atunci când își dorea ceva nimeni nu o putea opri”, a spus tânărul îndurerat.

„Dacă cineva se gândește să meargă în Turcia pentru o intervenție estetică i-aș spune să nu o facă”, a mai spus Carl, care a dezvăluit că mai multe rude au călătorit în Turcia pentru a fi alături de partenerul lui Demi, care este sfâșiat de durere și care trebuie să obțină certificatul de deces al tinerei, pentru a-i putea aduce acasă trupul neînsuflețit.

Citește și: Kim Basinger, de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Fanii au reacționat: ”Doamne, prea multe operații estetice!”

Sora fetei, Georgina, a făcut public un videoclip sfâșietor pe TikTok, în dreptul căruia a scris: „Mi-am pierdut sora ieri. Îmi vei lipsi mult, Demi. Nimic nu pare real acum. Cum ai putut să pleci? Vreau să te aud din nou. Te iubesc”.

Moartea tinerei vine la scurt timp după ce jurnaliștii de la Mirror au publicat o anchetă în care au arătat că o companie din Turcia oferă intervenții estetice ieftine, stârnind îngrijorarea multor oameni privind siguranța și condițiile în care sunt realizate aceste proceduri.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?