Kim Basinger and her daughter Ireland Baldwin on Red Table Talk
Divertisment

Kim Basinger și fiica ei Ireland Baldwin, la Red Table Talk. Profimedia

Kim Basinger, de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Fanii au reacționat: ”Doamne, prea multe operații estetice!”

Kim Basinger, actrița în vârstă de 69 de ani, este de nerecunoscut în cele mai recente imagini, aceasta părând să fi abuzat de intervențiile estetice.

În vârstă de 69 de ani, celebra actriță a fost prezentă la petrecerea organizată de fiica ei și a lui Alec Baldwin, Ireland, care urmează să devină mamă.

Citește și: Alec Baldwin, susținut necondiționat de soția sa. Mesajul făcut public de Hilaria la o săptămână de la moartea Halynei Hutchins

În imaginile respective, aceasta apare îmbrăcată într-un costum elegant, format din pantaloni și sacou gri, pe care l-a combinat cu o cămașă neagră.

Deși a ales să poarte un machiaj natural, simplu, fanii au observat că are obrajii mult maai proeminenți, fiind de părere că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

Tocmai din acest motiv, unii dintre internauți n-au ezitat să n-o critice: ”Ce păcat. Are o frumusețe naturală, nu avea nevoie de ajustări!”, ”Doamne, prea multe operații estetice!”, ”Parcă e Mickey Rourke. Cred că merg la același estetician, arată îngrozitor!”, au fost câteva dintre comentarii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Hilaria și Alec Baldwin așteaptă al șaptelea copil: ”Un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă!”

Alți internauți, în schimb, au sărit în apărarea actriței: ”Are 69 de ani, este foarte frumoasă!”, ”Pur și simplu e grozavă!”, ”Și-a făcut doar un lifting facial, arată superb!”

Ireland Baldwin este însărcinată la 27 ani

kim basinger si ireland baldwin
Kim Basinger și fiica ei, Ireland Baldwin / Foto: Instagram Ireland Baldwin

Ireland Baldwin, care „și-a dorit întotdeauna un copil cu persoana potrivită”, este fericită ca va deveni mamă, dar sarcina ei este una foarte grea, după cum a mărturisit chiar modelul american, într-o postare pe Instagram.

Ireland așteaptă primul său copil cu muzicianul RAC (André Allen Anjos).

Tânăra de 27 de ani a notat:

„Am crescut cu o percepție dură despre cum arăta dragostea cu adevărat”. „Întotdeauna mi-am dorit să am un copil cu cineva care să ne trateze corect și să ne iubească necondiționat.”

În lungul text pe care l-a publicat pe rețeaua de socializare, Baldwin a indicat că se simte „singură”. Ea și-a lăudat partenerul de viață și a spus că fără el, „mi-aș fi pierdut mințile”. Dar și-a exprimat nevoia de și mai mult sprijin.

Citește și: Reacția lui Alec Baldwin după ce a aflat că va fi bunic. Fiica sa cea mare, Ireland, este însărcinată

„Este greu să nu fii cu adevărat aproape de familie, de exemplu, pentru că ei trăiesc departe sau pentru că sunt niște idioți cu care nu vreau să am nimic de-a face”, a scris Ireland. „Este greu să-i vezi pe alții trecând prin asta, având părinții aproape.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri