Kelly Beasley
Actualitate

Kelly Beasley, acum vs. la o zi după liftingul facial. / Foto: Profimedia

Unde a ajuns să doarmă o femeie de 50 de ani, după ce și-a vândut casa pentru operații estetice. Nu regretă deloc: "Arăt fabulos"

Și-a dorit atât de tare să-și facă un lifting facial, încât nu a mai contat nimic. Cam așa s-ar putea rezuma, în câteva cuvinte, experiența lui Kelly Beasley, o bloggeriță din California, care și-a vândut casa pentru a-și plăti operațiile estetice.

O femeie de 50 de ani a dezvăluit că intervențiile estetice la nivelul feței au costat-o casa ei cu trei dormitoare. Kelly Beasley și-a vândut locuința din Arizona pentru a-și permite să plătească procedura de 14.000 de dolari.

Kelly Beasley (2)
Kelly Beasley, înainte de liftingul facial. / Foto: Profimedia

Kelly trăiește acum în California și doarme și călătorește într-o dubă de când și-a vândut casa, dar este mândră că are o față nouă cu care se prezintă în public. Prin dezvăluirea poveștii sale, vrea să pună capăt rușinii din jurul chirurgiei plastice, scrie New York Post.

Citește și: Kim Basinger, de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Fanii au reacționat: ”Doamne, prea multe operații estetice!”

Nu regretă că și-a vândut casa în numele frumuseții

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Când aveam în jur de 48 de ani, fața a început să mi se lase rapid. Schimbările au fost uluitoare", a spus Kelly. De-a lungul ultimilor 15 ani și-a făcut diverse proceduri noninvazive, însă acestea nu mai funcționau, așa că și-a vândut locuința pentru a face rost de bani și a se opera. "Rezultatele sunt peste așteptări. Nu credeam că o să arăt mai tânără. Îmi place aspectul meu, arăt fabulos", a mai declarat Beasley.

Citește și: Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: “Nu mă iubeam pe mine”

Femeia de 50 de ani a explicat că atunci când a ajuns la concluzia că vrea să facă procedura, chirurgii pe care i-a consultat cereau între 50.000 și 60.000 de dolari. Apoi, a văzut pe TikTok o femeie care și-a făcut intervenția în Tijuana, Mexic, pentru doar 14.000 de dolari, iar rezultatele excelente au convins-o pe Kelly să încerce. 

Kelly Beasley (6)
Kelly Beasley, după liftingul facial. / Foto: Profimedia

A mers în Mexic și a trecut printr-o intervenție chirurgicală de patru ore, care a implicat ca medicii să-i ia grăsime de pe coapse și să o introducă în buze și față. În cele din urmă, au continuat cu un lifting extins al feței și al gâtului. În șase zile, Kelly s-a recuperat într-un hotel din Tijuana, apoi s-a întors acasă, în SUA. Beasley a comparat întreaga experiență cu o vacanță. Deși spune că nu i-a fost cel mai simplu să se adapteze la felul în care arată acum, e mulțumită că procedura i-a șters 20 de ani de pe chip.

Citește și: Înainte și după. Ele sunt vedetele de nerecunoscut după ce au apelat la operații estetice pentru a-și păstra frumusețea

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri