O tânără a plecat în vacanță cu fostul iubit
Actualitate

Credit foto: TikTok

O tânără face furori pe internet după ce a dezvăluit că a plecat în vacanță cu fostul iubit: ”Am fost prea încăpățânați!”

Mimi, o tânără care și-a construit o comunitate de 200.000 de persoane pe rețelele sociale, a dezvăluit că a plecat în vacanță cu fostul ei iubit. Ea și-a justificat alegerea prin faptul că atât ea, dar și fostul ei partener au fost prea încăpățânați pentru a anula un concediu care era plătit și pentru care nu aveau posibilitatea de a-și primi banii înapoi.

Deși au decis să pună capăt relației în urmă cu șapte luni, Mimi și Wairua au plecat în Bali în vacanță. Ba mai mult, cei doi s-au filmat în timp ce se aflau în concediu și au făcut publice imagini pe rețelele sociale.

Citește și: Barack Obama și fetele sale, vacanță de Crăciun în Hawaii. Ipostazele rare în care au fost surprinse Sasha și Malia

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”Atunci când cumperi o vacanță în Bali cu un an în avans, dar te-ai despărțit și nu ai posibilitatea de a-ți primi banii înapoi”, a scris tânăra în dreptul unui videoclip în care partenerul ei apare făcând un semn obscen în timp ce coboară din avion.

@documentwithmi The game of footsies was interesting 🫣 #tiktoxic #iwantarefund ♬ original sound - deffonotcami

Deși mulți au fost impresionați de imaginile pe care le-au postat pe rețelele sociale, alții au considerat că totul este doar o modalitate de a-și promova brandul pe care Wairua l-a lansat în luna ianuarie.

@documentwithmi Book your trip to Bali x #balivlog #balitravels ♬ original sound - Mimi

”Am rezervat o cazare frumoasă și amândoi am fost prea încăpățânați pentru a anula”, a spus tânăra, care a povestit că ea și fostul iubit au ajuns să fie prieteni pentru că lucrează împreună.

Citește și: Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

Evident, mulți dintre internauți au fost impresionați de decizia lor și au spus că aceștia vor începe un nou capitol al relației.

@documentwithmi Replying to @Annie ♬ original sound - Mimi

Citește și: Cine este noua iubită a lui Elon Musk. Femeia misterioasă cu care a fost surprins pe aeroport are doar 27 de ani și e faimoasă

”Vă veți întoarce căsătoriți”, ”Cu siguranță va fi o călătorie care vă va reuni”, au fost câteva dintre comentarii, în timp ce Mimi a spus că este nerăbdătoare să vadă cum se vor desfășura lucrurile între ei.

Etichete: vacanta , cuplu , bali

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri