leanie marie
Actualitate

Leanie Marie susține că a fost dată afară din sala de sport din cauza ținutei sale. / Foto: captură TikTok

O tânără susține că a fost dată afară din sala de sport din cauza felului în care s-a îmbrăcat. Blonda și-a arătat ținuta pe internet

O tânără din SUA susține că a fost dată afară din sala de sport pentru că s-ar fi îmbrăcat "nepotrivit". Cu 22.000 de urmăritori pe TikTok, Leanie Marie le-a arătat acestora ținuta care i-a adus oprobiul public.

Leanie s-a filmat în mașină după ce a fost dată afară din sală. Glumind, internauții au numit-o "o păcătoasă" pentru outfitul care a furat privirile și i-a făcut pe unii să o catalogheze drept "o căutătoare de atenție", scrie The Sun.

Citește și: O tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

@leanie.marie Sweats an all baby 💪🏻😤 #miltok #fitcheck #gymfit ♬ original sound - riverside.gsp

Într-un maiou măsliniu și pantaloni negri, tânăra nu arată cu nimic diferit de alte fete care fac sport la sală. Internauții i-au luat apărarea și au lăsat mai multe comentarii ironice: "Păcătoasă că-ți arăți umerii"; "Te-au dat afară?" - "Da, arăt prea bine", a fost un schimb de replici între Leanie și un prieten.

tinuta sala
Ținuta care i-a făcut pe cei de la sală să o dea afară pe Leanie. / Foto: captură TikTok

Citește și: Și-a surprins neplăcut tatăl când i-a arătat costumul ei de Halloween. Internauții au criticat-o: “Nu îi e rușine să se îmbrace așa în fața lui?”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?